ΔΕΙΤΕ το βίντεο και μαντέψτε: Ποια «αόρατη δύναμη» σηκώνει αμάξια στον αέρα;

Έχει γίνει viral!

Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εικόνες από μια κάμερα ασφαλείας, με αυτοκίνητα να σηκώνονται στον αέρα από μια «ανεξήγητη δύναμη» σε δρόμο της Κίνας.

Στο παραπάνω βίντεο, φαίνεται ένα αυτοκίνητο να κινείται με σχετικά χαμηλή ταχύτητα όταν ξαφνικά, σαν κάποια αόρατη δύναμη να το έχει αρπάξει, σηκώνεται στον αέρα και αναποδογυρίζει παρασέρνοντας μαζί και άλλα αυτοκίνητα που βρίσκονται πίσω του και πλάι του, τα οποία και αυτά αντιδρούν με τον ίδιο απροσδόκητο τρόπο.

ετηερτηερτη.jpg

Πολλοί έκαναν λόγο για υπερφυσικές, ακόμα και… εξωγήινες δυνάμεις! Σύμφωνα ωστόσο με την βρετανική Telegraph, η εξήγηση είναι πολύ πιο… γήινη από όσο φαντάζεται η πλειονότητα.

Αν κοιτάξει κανείς πιο προσεκτικά το βίντεο, θα δει λίγα δευτερόλεπτα πριν συμβεί το περίεργο περιστατικό, να εμφανίζεται μια αχνή μαύρη γραμμή στην αριστερή κάτω πλευρά της οθόνης. Η αστυνομία πιστεύει ότι είναι ένα καλώδιο ή ένα χοντρό σύρμα.

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται, ότι το καλώδιο αυτό μπερδεύτηκε στη σκούπα του οχήματος που καθαρίζει τους δρόμους.


Δείτε προσεκτικά το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top