ΝΤΡΟΠΗ! Ούγγρος οδηγός σε ρατσιστικό αμόκ επιχειρεί να πατήσει μετανάστες

Κατέγραψε τα... "κατορθώματά" του σε βίντεο και το ανέβασε στο YouTube

​Ένα ακόμα κρούσμα ρατσιστικής βίας εναντίον μεταναστών με πρωταγωνιστή έναν Ούγγρο οδηγό σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο, μετά από εκείνο με την εικονολήπτρια που έβαλε τρικλοποδιά σε ένα πρόσφυγα, ο οποίος κρατούσε στην αγκαλιά του την κόρη του.

Όλα έγιναν το απόγευμα της 25ης Νοεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Α216/ν216 έξω από το Καλέ στη Βόρεια Γαλλία, όταν όπως φαίνεται από το βίντεο που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Daily Mail, ο Ούγγρος οδηγός επιχείρησε να χτυπήσει με το φορτηγό του μετανάστες που περπατούν στον δρόμο.

Περισσότεροι από 50 πρόσφυγες, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, περπατούν στην άκρη του δρόμου, όταν ξαφνικά ο ανεκδιήγητος οδηγός στρίβει απότομα το τιμόνι προς τα δεξιά με ξεκάθαρο σκοπό να τους σκοτώσει.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο έχει διάρκεια μεγαλύτερη από 14 λεπτά και δείχνει τη θέα από το παρμπρίζ του οδηγού. Στο τέλος δε του βίντεο, γυρνάει την κάμερα προς το μέρος του και λέει ότι οι πρόσφυγες ανέτρεψαν την πορεία του και δεν θα έχει χρόνο να σταματήσει για ένα διάλειμμα.

Προσθέτει μάλιστα ότι το δημοσίευσε για να προειδοποιήσει τους συναδέλφους του για την κατάσταση που θα αντιμετωπίσουν στο Καλέ.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν έχει ασκηθεί δίωξη εναντίον ��ου για απόπειρα ανθρωποκτονίας.