ΤΡΟΜΕΡΟ! Κροίσος βίασε αεροσυνοδό -Έριξε ναρκωτικά στο ποτό της

Καταδικάστηκε ο 65χρονος επιχειρηματίας

ΤΡΟΜΕΡΟ! Κροίσος βίασε αεροσυνοδό -Έριξε ναρκωτικά στο ποτό της

Ζάμπλουτος επιχειρηματίας από το Buckinghamshire της Αγγλίας, καταδικάστηκε για βιασμό αεροσυνοδού, την οποία γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών, αφού της έριξε χάπι έκσταση στο ποτό της!

Ο 65χρονος John Campbell, οικονομικός διευθυντής σε εταιρία κολοσσό, είχε βγει με το θύμα συνολικά 8 φορές σε ένα χρονικό διάστημα περίπου έξι μηνών.

Η ιστοσελίδα προσελκύει ανθρώπους με μεγάλη οικονομική άνεση, γιατρούς –μεγαλοδικηγόρους- επιχειρηματίες. Την τελευταία φορά λοιπόν που είχαν πάει για ποτό, ο κροίσος έριξε έκσταση στο ποτό της και τη βίασε!

DATINGSITE_553_355.jpg
Ο Campbell, ο οποίος είναι χρήστης κοκαΐνης αλλά και Viagra, είχε εξομολογηθεί σε φίλο του πως τού άρεσε το σεξ με γυναίκες που έχουν πάρει ναρκωτικά, επειδή «έτσι θα φώναζαν κατά τη διάρκεια του σεξ».

Η γυναίκα, που για νομικούς λόγους δεν δημοσιεύεται το όνομά της, έπινε με τον Campbell και ξαφνικά αισθάνθηκε πολύ άρρωστη και αποχώρησαν προς το σπίτι του. Στην κατάθεσή της, η γυναίκα ανέφερε πως το μόνο που θυμάται είναι να ξυπνά στο κρεβάτι γυμνή, χωρίς να θυμάται τίποτα από το προηγούμενο βράδυ. Είπε ότι δεν μπορούσε να σταματήσει να σφίγγει τα δόντια της, γνωστή παρενέργεια του φαρμάκου MDMA. Η ίδια, αν και αδύναμη, κατάφερε να περπατήσει στο μπάνιο πριν καταρρεύσει, χτυπώντας το πρόσωπό της στο νεροχύτη και κάνοντας διαρκώς εμετούς.

Ο 65χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος έχει χωρίσει με την επί 30 χρόνια σύζυγό του και είναι πατέρας ενός παιδιού, προσπάθησε να πείσει την αεροσυνοδό πως έπασχε από τροφική δηλητηρίαση. Του είπε πως ήθελε να επισκεφτεί γιατρό, αλλά την έπεισε να μην πάει. Για τις επόμενες δύο ημέρες όμως αισθανόταν αρκετά αδύναμη και πήγε να κάνει εξετάσεις αίματος και ούρων. Μερικές μέρες αργότερα, βρέθηκε MDMA στον οργανισμό της. Όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία, είχε μεγάλα κενά στη μνήμη της, αλλά αργότερα θυμήθηκε τη μοιραία νύχτα.

Στην κατάθεσή της, είπε χαρακτηριστικά: «Η δίωξη υποστηρίζει ότι μου έδωσε MDMA, κοινώς έκσταση, εν αγνοία μου και, ενώ ήμουν επιρρεπής από το φάρμακο, έκανε σεξ μαζί μου χωρίς τη συγκατάθεση μου».

Τελικά, κρίθηκε ένοχος με την κατηγορία του βιασμού και της χορήγησης παράνομης ουσίας με πρόθεση να πετύχει τη σεξουαλική δραστηριότητα.

πηγή: Dailymail

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top