ΣΑΛΟΣ-Τα παιδιά του Ερντογάν ενισχύουν οικονομικά και περιθάλπτουν τζιχαντιστές

Τι αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα

ΣΑΛΟΣ-Τα παιδιά του Ερντογάν ενισχύουν οικονομικά και περιθάλπτουν τζιχαντιστές

​Tις κατηγορίες του Βλαντιμίρ Πούτιν για συνεργασία Τούρκων αξιωματούχων με τους τζιχαντιστές, προεκτείνουν ξένα sites όπως το Russia Today, φτάνοντας μέχρι το γιο του Ερντογάν, Μπιλάλ.

Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, ο μεγαλύτερος οικονομικός συνεταίρος των τζιχαντιστών στο παράνομο λαθρεμπόριο πετρελαίου από τα κατεχόμενα εδάφη τους στην Συρία και στο Ιράκ, δεν είναι άλλος από τον γιο του Τούρκου προέδρου.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις του ίδιου του τουρκικού τύπου, ο Μπιλάλ Ερντογάν άρχισε την καριέρα του σαν εφοπλιστής εδώ και λίγα χρόνια ενώ ήδη το 2014 είχε υπό την κατοχή του δυο μεγάλα τάνκερ, αξίας 36 εκατομμυρίων δολαρίων. Με τα τάνκερ αυτά, όπως αναφέρεται, κάνει λαθρεμπόριο με το πετρέλαιο από το βόρειο Ιράκ και από τις περιοχές των Τζιχαντιστών με τεράστια κέρδη που μοιράζεται με τους συνεταίρους του.

Η μεγαλύτερη πηγή χρηματοδότησης των τζιχαντιστών είναι το λαθρεμπόριο παράνομου πετρελαίου που με την βοήθεια του γιου Ερντογάν μεταφέρεται σε δυτικά λιμάνια της Μεσογείου και στο Ισραήλ.

Το RT δημοσιεύει φωτογραφίες του Μπιλάλ οι οποίες είχαν πρωτοδημοσιευτεί σε τουρκικά κοινωνικά δίκτυα και υποστηρίζει ότι εικονίζεται με ανθρώπους των τζιχαντιστών.

gios erdofan.jpg

Η μία φωτογραφία είναι από δείπνο σε εστιατόριο της Κωνσταντινούπολης όπου ο υιός Ερντογάν εικονίζεται με πιθανό ηγέτη του ISIS, ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε σε σφαγές στο Χομς και στη Rojava της Συρίας, στο συριακό Κουρδιστάν.

erdogan 2.jpg

Αναφέρει επίσης φήμες ότι ο Μπιλάλ Ερντογάν εμπλέκεται άμεσα στην μαύρη αγορά πετρελαίου με το ισλαμικό κράτος.

13940430000497_PhotoI.jpg
Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας έρχεται η μαρτυρία μίας νοσοκόμας, σύμφωνα με την οποία η κόρη του Ταγίπ Ερντογάν, Σουμεγιέ, είναι υπεύθυνη σε ένα μυστικό στρατόπεδο- νοσοκομείο εντός της Τουρκίας και πολύ κοντά στα σύνορα με την Συρία, όπου τουρκικά φορτηγά του στρατού καθημερινά μεταφέρουν δεκάδες τραυματίες τζιχαντιστές προκειμένου να θεραπευτούν και να επιστρέψουν υγιείς πίσω στη Συρία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top