Μετά το #PrayForParis ήρθε το #SprayForParis:ΔΕΙΤΕ τα γκαφίτι με μηνύματα ειρήνης για το Παρίσι

Oι καλλιτέχνες δημιουργούν νέα έργα μέσα στην πόλη του Παρισιού και γύρω από αυτή

​Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου, πολλοί άνθρωποι στα social media ξεκίνησαν να ανεβάζουν εικόνες και φράσεις με μηνύματα ειρήνης και αλληλεγγύης με το hashtag #PrayForParis να κυριαρχεί!

asasasasasasasasasasasasasasasasasasasasas.jpg

Το σκίτσο του Jean Jullien με την εικόνα του Πύργου του Άιφελ ως μία εκδοχή του σήματος της ειρήνης εμφανίστηκε σχεδόν παντού σε Facebook, Instagram, Τwitter και στα υπόλοιπα social media.

dfahadffghfhfgjhfg.jpg

«Η τέχνη δεν έχει στόχο να αλλάξει τον κόσμο», εξηγεί ο Γάλλος street artist JR στο CNN. «Όταν όμως βλέπεις τον κόσμο να αλληλεπιδρά με αυτή, όταν βλέπεις το αντίκτυπο που έχει στις ζωές τους, τότε, ίσως με ένα μικρό τρόπο, όντως αλλάζει τον κόσμο».

dgsagrtg.jpg
Τώρα, μέσω ενός έξυπνου λογοπαίγνιου, δεκάδες street artists από όλο τον κόσμο αλλά και οι φαν τους, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να στείλουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στο Παρίσι, μέσω του hashtag #SprayForParis.

dsgartyaertqe.jpg

Oι καλλιτέχνες δημιουργούν νέα έργα μέσα στην πόλη του Παρισιού και γύρω από αυτή, διακοσμώντας τα γκραφίτι τους με κόκκινο, μπλε και λευκό χρώμα και τις λέξεις «Spray for Paris».

Οι φαν της street art ανεβάζουν φωτογραφίες των έργων, κυρίως, στο Instagram, συμπεριλαμβανόμενων τοιχογραφιών από τη Βραζιλία, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ.
ghjdghjdghj.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top