ΑΛΑΛΟΥΜ: Τούρκος αξιωματούχος ισχυρίζεται ότι είναι ζωντανοί οι δύο Ρώσοι πιλότοι

Γίνονται προσπάθειες για να τους απελευθερώσουν οι Σύροι αντάρτες

ΑΛΑΛΟΥΜ: Τούρκος αξιωματούχος ισχυρίζεται ότι είναι ζωντανοί οι δύο Ρώσοι πιλότοι

​Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες ήθελαν τους δύο Ρώσους πιλότους του ρωσικού μαχητικού που καταρρίφθηκε, να είναι νεκροί. Την ανατροπή φέρνει όμως ένας Τούρκος αξιωματούχος, ο οποίος δηλώνει στο Reuters ότι οι πιλότοι είναι ζωντανοί.

Ο Τούρκος κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε ότι εκτιμάται πως οι δύο πιλότοι είναι ακόμη ζωντανοί και γίνονται προσπάθειες για να τους απελευθερώσουν οι Σύροι αντάρτες.

reuters.jpg

«Οι μονάδες μας, που έλαβαν την πληροφορία ότι οι δύο πιλότοι είναι ζωντανοί, προσπαθούν να τους πάρουν με ασφάλεια από τους αντάρτες», ανέφερε ο αξιωματούχος.

Σημειώνεται ότι τα διεθνή μέσα λένε πως και οι δύο πιλότοι είναι νεκροί. Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το star.gr, οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν πως ο ένας πιλότος ήταν νεκρός και ο άλλος είχε πέσει στα χέρια των τουρκμενικών ανταρτικών δυνάμεων που πολεμούν κατά του καθεστώτος του Μπ��σάρ αλ Ασαντ στη βόρεια Συρία.

Μάλιστα, το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο με σκληρές εικόνες, που δείχνει αντάρτες της Συρίας να φωνάζουν "Ο Αλλάχ είναι μεγάλος" πάνω από τη σορό του πιλότου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top