Στα ΑΔΥΤΑ της «πρωτεύουσας» των Τζιχαντιστών στη Ράκα- Παντού υπάρχουν ΠΤΩΜΑΤΑ

Το μίσος έχει κυριεύσει ακόμα και παιδιά

​Η Γαλλία σφυροκοπεί από αέρος την πόλη Ράκα στα βόρεια της Κεντρικής Συρίας. Η πόλη αυτή έπεσε στα χέρια του ISIS τον Ιανουάριο του 2014 και έγινε έκτοτε το προπύργιο των τζιχαντιστών.

Από εκείνη τη στιγμή η καθημερινότητα των κατοίκων της μεταβλήθηκε σε μία κόλαση καταπίεσης, τυφλού φανατισμού και απερίγραπτων ωμοτήτων.

Τα ακρωτηριασμένα πτώματα των θεωρούμενων εχθρών του Ισλαμικού Κράτους εκτίθενται δημόσια στους δρόμους και στις πλατείες, ενώ το απύθμενο μίσος έχει κυριεύσει ακόμα και μικρά παιδιά

Ένας είναι ο νόμος στη Ράκα. Το φρικιαστικό κήρυγμα του υπέρτατου ηγέτη του ISIS Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκαντί. Ορισμένοι λένε ότι έχει πέσει νεκρός από πυρά των δυτικών, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι είναι ζωντανός και κρύβεται

Το Ισλαμικό κράτος ελέγχει κάθε μορφή ανθρώπινης δραστηριότητας μέσα στην πόλη, επιβάλλοντας βαριές ποινές σε οποιονδήποτε δεν συμμορφώνεται στις επιταγές των Τζιχαντιστών.

Οι μαύρες σημαίες του ISIS, τα άρματα μάχης, οι πύραυλοι, τα υπερσύγχρονα όπλα, αλλά και έφιπποι άνδρες με στολές παραλλαγής που κατέγραψε πέρσι το διεθνές ειδησεογραφικό δίκτυο Vice News βρίσκονται παντού μέσα στην πόλη, ενώ τα αντιαεροπορικά πυροβόλα είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμα για να αντιδράσουν στις επιθέσεις από αέρος

Όσοι από τους 30.000 Χριστιανούς που ζούσαν στην Ράκα πρόλαβαν να σώσουν το κεφάλι τους εγκατέλειψαν έντρομοι την πόλη, ενώ η μανία των τζιχαντιστών δεν εξαντλείται στους αλλόθρησκους, αλλά στρέφεται και στους οπαδούς άλλων δογμάτων του Ισλάμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top