Προκλητική ομολογία Τζιχαντιστών: Με ένα κουτάκι και ένα καλώδιο ρίξαμε το ρωσικό αεροπλάνο

Δείτε την αυτοσχέδια βόμβα που κατασκεύασαν τα μέλη του ISIS (ΦΩΤΟ)

Προκλητική ομολογία Τζιχαντιστών: Με ένα κουτάκι και ένα καλώδιο ρίξαμε το ρωσικό αεροπλάνο

​Την ώρα που όλος ο πλανήτης θρηνεί τον άδικο χαμό των 132 ανθρώπων που έπεσαν νεκροί στις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού, οι προκλητικές ενέργειες από την πλευρά των τζιχαντιστών συνεχίζονται.

metros.jpg

Το περιοδικό της τρομοκρατικής οργάνωσης "Ισλαμικό Κράτος", «DABIQ», στην τελευταία του έκδοση αποκαλύπτει πως τζιχαντιστές κατέρριψαν το ρωσικό αεροσκάφος στο όρος Σινά τον Οκτώβριο. Αυτό δηλαδή που είχε δηλώσει εξαρχής το Ισλαμικό κράτος.

metross.jpg

Το περιοδικό φέρνει στο φως της δημοσιότητας την αυτοσχέδια βόμβα, που σύμφωνα με τους τζιχαντιστές, οδήγησε στο θάνατ�� 224 ψυχές.

KOUTAKIS.jpg

Όπως τονίζεται στο σχετικό άρθρο, με... ένα κουτάκι και μερικά καλώδια, τα οποία τοποθετήθηκαν στο ρωσικό Metrojet, οι τζιχαντιστές κατάφεραν να προκαλέσουν την έκρηξη του αεροσκάφους και τελικά την πτώση του, στην Αίγυπτο.

Παράλληλα το περιοδικό, δημοσιεύει και ...διαβατήρια των νεκρών επιβατών, από την Ρωσία.

DIAVAS.jpg

Σύμφωνα με το περιοδικό, η επίθεση στο ρωσικό αεροσκάφος αποφασίστηκε μόλις η Ρωσία άρχισε να επιτίθεται στην Συρία και υπήρχε κενό στην ασφάλεια στο αεροδρόμιο Σαρμ.

Παράλληλα, στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού υπάρχει φωτογραφία από τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι και ο τίτλος «Απλά τρομοκρατία».

DABIQ.jpg

Υπενθυμίζουμε ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι η πτώση του πολιτικού αεροσκάφους Airbus А321 της αεροπορικής εταιρίας Kogalymavia οφείλεται σε τρομοκρατική ενέργεια, σε έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού ισχύος 1,5 κιλού ΤΝΤ.

Εν τω μεταξύ, η ρωσική εφημερίδα Kommersant ανέφερε την Τετάρτη ότι η βόμβα είχε τοποθετηθεί στην κύρια καμπίνα του αεροπλάνου και όχι στο χώρο του φορτίου, όπως είχαν δηλωθεί μέχρι τώρα.

Εκτέλεσαν δύο ομήρους από Κίνα και Νορβηγία οι τζιχαντιστές;

Tην ίδια ώρα, η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ισχυρίζεται ότι σκότωσε έναν... Νορβηγό και έναν Κινέζο που κρατούσε ως ομήρους, μεταδίδει το Associated Press.
Σύμφωνα με το Reuters, το Ισλαμικό Κράτος ανήρτησε φωτογραφίες που απεικονίζουν, όπως υποστήριξε, τις σορούς των δύο ανδρών με τον τίτλο «εκτελέστηκαν».

Δείτε επίσης:

Τα μαύρα κουτιά του ρωσικού Airbus επιβεβαιώνουν το σενάριο του «εκρηκτικού μηχανισμού»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top