ΑΥΤΟ είναι το δωμάτιο που έμεναν οι μακελάρηδες του Παρισιού- ΠΑΝΤΟΥ σύριγγες (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι έχει ξεφύγει και δεύτερος δράστης

ΑΥΤΟ είναι το δωμάτιο που έμεναν οι μακελάρηδες του Παρισιού- ΠΑΝΤΟΥ σύριγγες (ΒΙΝΤΕΟ)

​Σοκαριστικές είναι οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τους τρομοκράτες που «βύθισαν στο σκοτάδι» την «Πόλη του Φωτός», σκοτώνοντας τουλάχιστον 132 ανθρώπους.

Η γαλλική εφημερίδα «Le Point» κατάφερε να μπει στο δωμάτιο ξενοδοχείου που έμεναν κάποιοι από τους μακελάρηδες στο Παρίσι.

Το δωμάτιο φαίνεται πως είχε «κλείσει» ο όγδοος τρομοκράτης που αναζητείται, Σάλαχ Αμπντεσλάμ, στην περιοχή Alfortville, (προάστιο του Παρισιού), ενώ δύο μέρες πριν από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο δωμάτιο είχαν πάει τουλάχιστον δύο από τους δολοφόνους.

Μέσα στο δωμάτιο βρέθηκαν σύριγγες πεταμένες στο πάτωμα, κουτιά από πίτσα και αναποδογυρισμένα στρώματα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι βελόνες δείχνουν πως ένας ή και δύο δράστες ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών πριν από τις επιθέσεις. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από μαρτυρίες που θέλουν τους δράστες να μιλούσαν και να λειτουργούσαν σαν «ζόμπι».

Την ίδια στιγμή, η γαλλική αστυνομία πιστεύει ότι υπάρχει και δεύτερος δράστης ο οποίος έχει διαφύγει. Όπως αναφέρει η «Le Monde» πολλοί μάρτυρες ανέφεραν στην αστυνομία ότι είδαν και έναν τρίτο άνδρα στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να πηγαίνουν από καφέ σε καφέ στο Παρίσι, «γαζώνοντας» τον κόσμο με σφαίρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top