Κυκλοφορεί ελεύθερος ένας μακελάρης; Αδέρφια λέγεται πως ήταν τρεις από τους δράστες!

Τι εκτιμούν οι γαλλικές Αρχές μετά και τον εντοπισμό όπλων σε αμάξι

Κυκλοφορεί ελεύθερος ένας μακελάρης; Αδέρφια λέγεται πως ήταν τρεις από τους δράστες!

​Την ώρα που το σοκ από τον θάνατο 129 αθώων ανθρώπων «σκεπάζει» τη Γαλλία και τον υπόλοιπο κόσμο, ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη: κατάφεραν κάποιοι από τους δράστες να διαφύγουν; Οι γαλλικές Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτό, ενώ τρεις από τους δράστες λέγεται πως ήταν αδέρφια!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ένα ακρωτηριασμένο δάχτυλο οδήγησε στην ταυτοποίηση ενός εκ των δραστών που αιματοκύλησαν το θέατρο «Bataclan», του 29χρονου Ομάρ Ισμαήλ Μουστεφάι, ενώ στα ανατολικά προάστια του Παρισιού βρέθηκε ένα μαύρο αμάξι, μάρκας Seat, στο οποίο υπήρχαν καλάσνικοφ όμοια με εκείνα που χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες.

Γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι Αρχές εκφράζουν φόβους ότι ορισμένοι εκ των δραστών εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι, ενδεχόμενο το οποίο ενδυναμώνει ο εντοπισμός του αυτοκινήτου σε σημείο μακριά από εκείνα των επιθέσεων. Κατά τα ίδια δημοσιεύματα, η ύπαρξη του αυτοκινήτου συνιστά ένδειξη ότι τουλάχιστον ένας εκ των δραστών έχει καταφέρει να διαφύγει και παραμένει αν ήταν ένας από αυτούς που άνοιξαν πυρ ή είχε ρόλο συνεργού.

Το θρίλερ για τυχόν ασύλληπτο τρομοκράτη εντείνεται και από ένα άλλο γεγονός: το Σάββατο, ο εισαγγελέας του Παρισιού, Φρανσουά Μολέν, μίλησε για «επτά τρομοκράτες νεκρούς», ενώ ο ISIS, στο φρικιαστικό μανιφέστο με το οποίο ανέλαβε την ευθύνη, έκανε λόγο για «οκτώ αδερφούς».

Παράλληλα, ανατριχίλα προκαλεί και το ότι η γαλλική πρωτεύουσα φαίνεται πως αιματοκυλίστηκε από Γάλλους! Ο 29χρονος που ταυτοποιήθηκε γεννήθηκε και μεγάλωσε στο φτωχό προάστιο του Παρισιού, Κουρκουρόν, ενώ πληροφορίες από το Βέλγιο αναφέρουν πως στις επιθέσεις εμπλέκονται δύο άτομα από τις Βρυξέλλες!

Επισήμως, οι τρεις από τους επτά δράστες που έπεσαν νεκροί, ήταν Γάλλοι πολίτες. Σύμφωνα με το «Associated Press», ένας ακόμη καμικάζι αναγνωρίστηκε από κομμάτι του δέρματός του και ήταν άνδρας που διέμενε στα προάστια του Παρισιού, ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα «L’ Express», οι τρεις δράστες ήταν αδέρφια!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top