Συγκλονιστική περιγραφή για το μακελειό στο Παρίσι: «Ο πρώην μου πέθανε στα χέρια μου»!

Μέσα από το νοσοκομείο, 49χρονη περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές

Συγκλονιστική περιγραφή για το μακελειό στο Παρίσι: «Ο πρώην μου πέθανε στα χέρια μου»!

​Τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε όταν οι δράστες «γάζωσαν» τον κόσμο στο θέατρο «Bataclan», το βράδυ της Παρασκευής, περιγράφει μία 49χρονη, η οποία είδε τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την είχε καλέσει στη συναυλία, να πεθαίνει μέσα στα χέρια της!

Ο Νικ Αλεξάντερ, 36 ετών, ήταν ένας από τους Βρετανούς που έχασαν τη ζωή τους στο Παρίσι. Πουλούσε αναμνηστικά για τους Eagles of Death Metal, το ροκ συγκρότημα που έπαιζε την τραγική νύχτα στο «Bataclan» και κάλεσε στη συναυλία την πρώην του, η οποία εργάζεται σε εταιρεία κέιτερινγκ στη γαλλική πρωτεύουσα, για να διασκεδάσουν.

«Ο Νικ ήταν μπροστά μου ακριβώς. Ήμασταν πεσμένοι στο έδαφος όταν κάποιος άλλος κουνήθηκε και τότε γύρισαν και μας πυροβόλησαν. Η πλάτη του ήταν μπροστά μου και δεν μπορούσα να δω τι είχε συμβεί», λέει, στους «Sunday Times», η Έλεν Ουίλσον, που νοσηλεύεται με τραύματα και στα δύο πόδια.

Helen_3500798b.jpg

Περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές του πρώην της, με τον οποίο ήταν ζευγάρι πριν από δύο χρόνια, η 49χρονη καταλήγει: «προσπάθησα να του μιλάω διαρκώς και στη συνέχεια του έδωσα το φιλί της ζωής, όμως, ήταν αργά. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει άλλο. Τον κράτησα στα χέρια μου και του είπα πως τον αγαπούσα. Ήταν η αγάπη της ζωής μου!».

Σε ανακοίνωσή της, η οικογένεια του αδικοχαμένου 36χρονου αναφέρει: «ο Νικ δεν ήταν απλά ο αδερφός, ο γιος και ο θείος. Ήταν ο καλύτερος φίλος για όλους – γενναιόδωρος, αστείος και πιστός. Ο Νικ πέθανε κάνοντας την δουλειά που αγαπούσε. Μας ανακουφίζει που γνωρίζουμε ότι οι φίλοι του ανά τον κόσμο τον τιμούν. Σας ευχαριστούμε για τις σκέψεις και τις προσευχές σας και τον σεβασμό προς την οικογένειά μας αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ειρήνη και αγάπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΔΕΙΤΕ τις ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ μέσα από το «Bataclan»: θάνατος σε 21 δευτερόλεπτα!

- «Βοήθεια, είμαι έγκυος» φώναζε η γυναίκα που κρεμόταν από το παράθυρο του «Bataclan»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top