ΠΑΝΙΚΟΣ σε σχολείο: Λιποθύμησαν 30 μαθητές από την ζέστη!

Το περιστατικό συνέβη μέσα σε αίθουσα όπου γινόταν εκδήλωση- Πρώτη ανάρτηση 18:02

​Πανικός επικράτησε σε ένα σχολείο στο βόρειο Γιόρκσιρ της Μεγάλης Βρετανίας, όταν περίπου 30 μαθητές λιποθύμησαν την Τετάρτη από την ζέστη σε μια αίθουσα όπου η θέρμανση ήταν υπερβολική.

Οι μαθητές παρουσίασαν τάση για εμετό και λιποθυμία, ενώ 27 από αυτούς, μαζί με έναν δάσκαλο, κατέρρευσαν στο σχολείο, όπου φοιτούν 635 μαθητές ηλικίας 11 έως 18 ετών.

«Βρισκόμασταν όλοι στην αίθουσα για την εκδήλωση και οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να λιποθυμούν», ανέφερε ο 15χρονος μαθητής Τζόσουα Χολ.

«Όταν το πρώτο παιδί αισθάνθηκε αδιαθεσία, σκεφτήκαμε ότι αυτό ήταν όλο. Αλλά ακούσαμε τον γδούπο μιας πτώσης και είδαμε πως κάποιος άλλος είχε επίσης λιποθυμήσει», είπε άλλος μαθητής που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Ακολούθησε ένα ντόμινο με τρεις τέσσερις άλλους να λιποθυμούν και πολλοί μαθητές βγήκαν γρήγορα έξω για να πάρουν αέρα. Μας μετέφεραν έξω και κάποια κορίτσια είχαν κρίσεις πανικού», πρόσθεσε.

Μέλη της εξειδικευμένης ομάδας για τον εντοπισμό επικίνδυνων υλών επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις μετά το περιστατικό χωρίς να βρουν καμιά ένδειξη παρουσίας επικίνδυνων χημικών ουσιών, όπως ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά την Πέμπτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top