ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Συντετριμμένοι γονείς κρεμάστηκαν όταν έχασαν από καρκίνο τον 9χρονο γιο τους

Ένα οικογενειακό δράμα που βάφτηκε με αίμα

​Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος για τους γονείς από το να χάνουν το παιδί τους… Τον αβάσταχτο πόνο της απώλειας του γιου τους φαίνεται πως δεν άντεξαν δύο γονείς από την Ρουμανία και για αυτό έβαλαν τέλος στη ζωή τους.

Συγκεκριμένα, η Βάλι και ο Νίκου Αράβα κρεμάστηκαν στο σπίτι τους… δίπλα από τη σορό του νεκρού 9χρονου γιου τους. Ο μικρούλης Κρίστιαν διεγνώσθη με όγκο στο κεφάλι στην τρυφερή ηλικία των δύο ετών.

2E2B514300000578-3306850-image-a-67_1446810703880.jpg
Τότε, η μητέρα του είχε γράψει στο blog της: «Ένιωσα σ��ν να ήμουν εγώ που πέθαινα, όταν άκουσα την διάγνωση. Δεν μπορώ να εκφράσω τον πόνο που αισθάνονται δύο γονείς, όταν μαθαίνουν τα φοβερά νέα για το παιδί τους. Είναι μόλις δύο ετών».

Ο όγκος στο κεφαλάκι του αγοριού μεγάλωνε όλα αυτά τα χρόνια και για αυτό το λόγο οι γιατροί δεν έδιναν καμία ελπίδα στους γονείς… όλα έδειχναν πως θα πέθαινε.

rrr.jpg
Όταν, την περασμένη Τρίτη ο μικρούλης έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο, οι γονείς του έδειχναν συντετριμμένοι. Οι γείτονες τους, πήγαν από το σπίτι για να τους συλλυπηθούν ωστόσο βρέθηκαν μπροστά σε μια ανείπωτη τραγωδία...

Δίπλα στο νεκρό αγόρι ήταν η επίσης νεκρή μητέρα του, ενώ στην κουζίνα ήταν κρεμασμένος ο πατέρας του. Οι δύο γονείς άφησαν μια σπαραχτική επιστολή 13 σελίδων στην οποία εξηγούσαν ότι αποφάσισαν να κρεμαστούν γιατί δεν είχε νόημα η ζωή τους μετά τον άδικο χαμό του παιδιού τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top