ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Παλαιστίνια ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ Ισραηλινό φύλακα ενώ έλεγχε τα χαρτιά της

Ο άτυχος άντρας φέρει ελαφρά τραύματα

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί αποτροπιασμό!

Σε αυτό, βλέπουμε μια Παλαιστίνια γυναίκα να επιτίθεται με μαχαίρι στον 33χρονο Ισραηλινό φύλακα, Yishai Kreitenberger, αφήνοντάς τον τραυματισμένο στην είσοδο του οικισμού Beitar Illit της Δυτικής Όχθης, 9 χλμ νότια της Ιερουσαλήμ.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 22χρονη γυναίκα πλησίασε ήσυχα τον φύλακα. Τότε, εκείνος ζήτησε να ελέγξει τα χαρτιά της. Ξαφνικά, η γυναίκα έβγαλε ένα μαχαίρι από την τσάντα της και επιτέθηκε στον άτυχο φύλακα, την ώρα που εκείνος κοιτούσε τα έγγραφα που της είχε ζητήσει.

Αργότερα, ο φύλακας μεταφέρθηκε με ελαφρά -ευτυχώς- τραύματα σε ιατρικό κέντρο στην Ιερουσαλήμ!

Οι φρουροί που βρίσκονται σε μεθοριακό πέρασμα στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Όχθης, αρχικά, έριξαν προειδοποιητικά πυρά αφού είδαν μια Παλαιστίνια να τους πλησιάζει με μαχαίρι. Στη συνέχεια, πυροβόλησαν προς την κατεύθυνσή της όταν αυτή αρνήθηκε να σταματήσει, αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, στην οποία δεν διευκρινίζει αν η Παλαιστίνια τραυματίστηκε ή σκοτώθηκε.

Την ίδια ώρα, η ισραηλινή πολεμική αεροπορία πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας αεροπορική επιδρομή εναντίον μιας θέσης της παλαιστινιακής Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, έπειτα από ρουκέτα που ερρίφθη προς το νότιο Ισραήλ από την παλαιστινιακή αυτή περιοχή, ανακοίνωσε παράλληλα ο ισραηλινός στρατός.

«Μια ρουκέτα ερρίφθη την Κυριακή το βράδυ από τη Λωρίδα της Γάζας προς το περιφερειακό συμβούλιο της Σάαρ Χανεγκέβ χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί. Σε απάντηση, η ισραηλινή αεροπορία έβαλε στο στόχαστρο μια θέση της Χαμάς στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας», προστίθεται σε ανακοίνωση του στρατού.

Την Κυριακή, έξι Ισραηλινοί τραυματίστηκαν σε τρεις επιθέσεις που πραγματοποίησαν εναντίον τους Παλαιστίνιοι, ένας εκ των οποίων σκοτώθηκε, στη Δυτική Όχθη.

Να σημειώσουμε, ότι οι επιθέσεις αυτές σημειώνονται την ώρα που ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αναμένεται να συναντήσει σήμερα τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και να μιλήσουν κυ��ίως για τις ισραηλινο-παλαιστινιακές εντάσεις.

Από την 1η Οκτωβρίου, συνολικά 74 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την παλαιστινιακή πλευρά -μεταξύ των οποίων ένας Ισραηλινός αραβικής καταγωγής- και 10 από την ισραηλινή πλευρά στα Παλαιστινιακά Εδάφη και στο Ισραήλ.

Μεγάλη πλειονότητα των Παλαιστινίων αυτών σκοτώθηκε κατά την απόπειρα ή την πραγματοποίηση μιας επίθεσης, σύμφωνα με το Ισραήλ. Ο σημερινός κύκλος βίας μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων προκαλεί το φόβο για μια νέα παλαιστινιακή εξέγερση (Ιντιφάντα).


Δείτε το απίστευτο βίντεο από την επίθεση της 22χρονης!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top