Συγκλονιστικές εικόνες: Η γυναίκα που δεν έχει πρόσωπο, μάτια και μύτη

Είναι μόνο 21 ετών και έχει μάθει να ζει έτσι όλα αυτά τα χρόνια

Συγκλονιστικές εικόνες: Η γυναίκα που δεν έχει πρόσωπο, μάτια και μύτη

​Σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες μιας 21χρονης γυναίκας από την Ανατολική Ινδία, η οποία γεννήθηκε χωρίς πρόσωπο, μάτια και μύτη!

PAY-Khadija (1).jpg
Όπως αναφέρει η «Daily Mirror», η Καντίγια Κατούν έμαθε να ζει έτσι, καθώς όλοι το απέδιδαν σε μια σπάνια γενετική πάθηση. Μάλιστα οι γιατροί όλα αυτά τα χρόνια απέφευγαν να την χειρουργήσουν, φοβούμενοι πως μια επέμβαση θα την σκότωνε.

PAY-Khadija (2).jpg
Αν παρατηρήσετε καλά τις φωτογραφίες, θα δείτε πως από το μέτωπο της κρέμεται μια μεγάλη μάζα δέρματος, ενώ υπάρχει ένα μικρό άνοιγμα που μοιάζει με στόμα.

Μιλώντας στα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, οι γονείς της Καντίγια ανέφεραν πως οι γιατροί τους είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για την πάθηση της κόρης τους.

PAY-Khadija (3).jpg
Μάλιστα όσο μεγάλωνε η Καντίγια, τόσο χειροτέρευε και το πρόβλημα της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς την βοήθεια των γονιών της.

PAY-Khadija (4).jpg
Ωστόσο με την πρόοδο της επιστήμης, ίσως έχει βρεθεί λύση για την κατάσταση της, η οποία ονομάζεται Neurofibromatosis (Nευροϊνωμάτωση).Σύμφωνα με τους ειδικούς δεν αποκλείεται αυτό που κρέμεται από το πρόσωπο της Καντίγια, να είναι ένας όγκος, ο οποίος θα πρέπει να εξεταστεί ώστε να διαπιστωθεί αν είναι κακοήθης, και αν η αφαίρεση του θα μπορούσε να της κοστίσει τη ζωή.

PAY-Khadija.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προσοχή σκληρές εικόνες: Αυτός ο άνδρας είχε τον μεγαλύτερο όγκο στην ιστορία της ιατρικής!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top