ΦΩΤΙΑ σε κλαμπ στο Βουκουρέστι: Υπέκυψε στα τραύματα της μία 28χρονη- Στους 32 οι νεκροί

130 τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της ρουμανικής πρωτεύουσας

ΦΩΤΙΑ σε κλαμπ στο Βουκουρέστι: Υπέκυψε στα τραύματα της μία 28χρονη- Στους 32 οι νεκροί

​Ένα σόου με πυροτεχνήματα ήταν η αιτία για να τυλιχτεί στις φλόγες ένα κλαμπ, όπου γινόταν συναυλία, στο Βουκουρέστι, το βράδυ της Παρασκευής. Ο αριθμός των νεκρών από την τραγωδία στο νυχτερινό κέντρο του Βουκουρεστίου ανέρχεται πλέον στους 32.

Μία 28χρονη, η οποία είχε υποστεί εγκαύματα πέθανε την Τρίτη το πρωί στο νοσοκομείο Αγ. Παντελεήμονας της ρουμανικής πρωτεύουσας, ανακοίνωσε ο διευθυντής του νοσοκομείου Γκεόργκε Ποπέσκου.

«Η νεαρή πέθανε στις 5 σήμερα το πρωί. Έφερε εγκαύματα στο 50% του σώματός της και στην αναπνευστική οδό. Ήταν μία από τις ασθενής σε κρίσιμη κατάσταση» ανέφερε ο κ. Ποπέσκου.

Περισσότεροι από 130 τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της ρουμανικής πρωτεύουσας, κάποιοι από τους οποίους σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο γενικός εισαγγελέας της Ρουμανίας, Τιμπέριου Νίτου δήλωσε χθες το βράδυ ότι η έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς στο νυχτερινό κέντρο «Colectiv» διεξάγεται σε όλα τα επίπεδα, τόσο όσον αφορά στις ιδιωτικές επιχειρήσεις όσο και τις κρατικές αρχές. Μέχρι στιγμής 40 άτομα έχουν ανακριθεί.

Οι εισαγγελείς κατάφεραν να εντοπίσουν τα άτομα και την εταιρεία που είχε προμηθεύσει τις ύλες που χρησιμοποιήθηκαν για τα πυροτεχνήματα μέσα στο νυχτερινό κέντρο, εξήγησε ο ίδιος. Χθες συνελήφθησαν τρεις μέτοχοι του νυχτερινού κέντρου, οι Κόστιν Μίνκου, Άλιν Γκεόργκε Αναστασέσκου και Πολ Γκαντσέα και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονίες από αμέλεια και ακούσιους τραυματισμούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top