ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η 6χρονη που γεννήθηκε με την καρδιά έξω από το στήθος της- Πίστευαν πως θα πεθάνει

Κατάφερε να ανατρέψει τις προβλέψεις των γιατρών και ελπίζει σε μια σωτήρια εγχείρηση

​Το σκληρό πρόσωπο της ζωής είδε η 6χρονη Βιρσάγια Βιράν με το που γεννήθηκε… καθώς πάσχει από μια σπάνια πάθηση (5,5 γεννήσεις στο εκατομμύριο) που ονομάζεται Πενταλογία του Cantrell (Pantalogy of Cantrell).

1bb.jpg
Με απλά λόγια… η καρδιά της μικρούλας χτυπάει πάνω από την κοιλιακή χώρα έχοντας για προστασία μόλις ένα στρώμα δέρματος. Επιπλέον και τα έντερα της δυσλειτουργούν ενώ δεν έχει καθόλου κοιλιακούς μυς ή διάφραγμα.

ad_186333934.jpg
Όταν η μητέρα της, Ντάρι έμεινε έγκυος, οι γιατροί της είπαν ότι η κόρη της δεν πρόκειται να επιβιώσει. Ωστόσο εκείνη σαν γνήσια μαχήτρια κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, παλεύει μέχρι σήμερα για να μπορέσει να ζήσει όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της.

ad_186334831.jpg
Για καλή τους τύχη, η μητέρα της βρήκε έναν γιατρό στο Παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου της Βοστώνης πρόθυμο να την βοηθήσει με την σπάνια ασθένεια της κόρης της. Έ��σι, μπήκε αμέσως στο νοσοκομείο με σκοπό να υποβληθεί σε εγχείρηση και η καρδιά της να τοποθετηθεί στο σημείο που πρέπει να βρίσκεται!

virsaviya_borun.jpg
Σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν μπορεί προς το παρόν να υποβληθεί σε επέμβαση λόγω της υψηλής πίεσης του αίματος στις πνευμονικές αρτηρίες. Σε δύο χρόνια θα της ξανακάνουν εξετάσεις με την ελπίδα πως θα μπορέσουν να προχωρήσουν στη σωτήρια εγχείρηση.

mikri01.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top