ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δήλωση Γερμανού ευρωβουλευτή: «Να πυροβολούνται οι πρόσφυγες»

Ως «έσχατη λύση»... για να απωθηθούν από τα γερμανικά σύνορα!

​Σε μια ανήκουστη δήλωση προέβη ο επικεφαλής του αντιμεταναστευτικού κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD)» στη Βόρεια Ρηνανία- Βεστφαλία και ευρωβουλευτής, Μάρκους Πρέτσελ, ο οποίος πρότεινε ως «έσχατη λύση» τη χρήση πυροβόλων όπλων, προκειμένου να απωθηθούν οι πρόσφυγες από τα γερμανικά σύνορα!

«Η υπεράσπιση των γερμανικών συνόρων με τα όπλα ως έσχατο μέσο είναι αυτονόητη», είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός ευρωβουλευτής μιλώντας στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Βέβαια, ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει πως θα χρειαστεί να γίνει κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι υπάρχει «μια σειρά άλλων δυνατοτήτων», όπως η παρουσία αστυνομίας, οι αντλίες νερού κ��ι τα δακρυγόνα.

Ανάλογες δηλώσεις είχε κάνει ο Πρέτσελ και στη διάρκεια μιας συγκέντρωσης υποστηρικτών του AfD. Η Σλοβενία και η Αυστρία επιτρέπουν σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να «έρχονται στη χώρα ανεξέλεγκτοι. Αυτό μπορούμε να το αποτρέψουμε. Όταν ακουστεί ο πρώτος πυροβολισμός στον αέρα θα γίνει ξεκάθαρο ότι είμαστε αποφασισμένοι», είχε πει ο Πρέτσελ.

Πάντως, ο ευρωβουλευτής τόνισε ότι «κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα πρέπει να σκεφτεί να αρχίσει να πυροβολεί εναντί��ν των προσφύγων, επειδή περνούν τα σύνορα. Έσχατο μέσο σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα να τους σταματήσουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top