Δεν είναι καλά ο κόσμος: Έκανε αυξητική στήθους με τα χρήματα του φοιτητικού δανείου

Το θεώρησε σημαντικό βήμα για την… καριέρα της

Δεν είναι καλά ο κόσμος: Έκανε αυξητική στήθους με τα χρήματα του φοιτητικού δανείου
«Το στήθος μου με βοηθάει στην καριέρα μου περισσότερο από οποιοδήποτε πτυχίο», υποστηρίζει νεαρή Βρετανίδα, η ιστορία της οποίας κάνει το γύρο του διαδικτύου.
υξφτυξυξυξυξυξυξ.jpg
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Daily Mail, η Catherine Byrne –μοντέλο στο επάγγελμα- γράφτηκε σε πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου, μόνο και μόνο για να της χορηγήσει η πολιτεία το προβλεπόμενο φοιτητικό δάνειο.

Εκείνη βέβαια, δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα του δανείου –ύψους 14.000 λιρών- για τα δίδακτρα, βιβλία και ενοίκιο, αλλά για να κάνει… αυξητική επέμβαση στήθους!
τφυξτδ.jpg

Αφού πρώτα αναγκάστηκε να παρακολουθήσει τις δύο πρώτες εβδομάδες των διαλέξεων, τράβηξε ολοταχώς προς το όνειρό της. Θέλησε να μεγαλώσει το νούμερο του στήθους της από B σε… D. Να��, αυτό ήταν το όνειρό της!
φτυξυ.jpg
Ένα χρόνο αργότερα, το πανεπιστήμιο την προειδοποίησε ότι δεδομένων των απουσιών της, υπήρχε η περίπτωση να «μείνει» στο πρώτο έτος σπουδών. Η ίδια πάντως, είπε ότι δεν την ενδιέφερε να μην φέρει εις πέρας το πρώτο της ακαδημαϊκό έτος και έτσι πήρε και δεύτερο δάνειο, ύψους 7.000 λυρών.

τφυξφτυξφυ.jpg
Όπως δήλωσε στη Sun: «Επένδυσα στο σώμα μου αντί για το μυαλό μου και νιώθω καλύτερα από ποτέ».
γφηξγφξγηξγφηξ.jpg
Στους δε επικριτές της απαντά: «Νιώθω περήφανη για τις επιλογές μου»! Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top