Έζησαν μια ΚΟΛΑΣΗ λίγο πριν πεθάνουν: Κόπηκε στα δύο ενώ πετούσε το ρωσικό Air Bus

Δείτε τι δήλωσε Ρώσος Αξιωματούχος της Πολιτικής Αεροπορίας

Έζησαν μια ΚΟΛΑΣΗ λίγο πριν πεθάνουν: Κόπηκε στα δύο ενώ πετούσε το ρωσικό Air Bus

​«Το μοιραίο Airbus Α321 που το πρωί του Σαββάτου συνετρίβη στο όρος Σινά, οδηγώντας στον θάνατο 224 επιβάτες, κόπηκε στα δύο, ενώ βρισκόταν ακόμη στον αέρα». Αυτό υποστηρίζει ρώσος αξιωματούχος της πολιτικής αεροπορίας, ενώ οι έρευνες για τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας είναι σε εξέλιξη, με όλα τα πιθανά σενάρια να είναι ανοιχτά.

«Η καταστροφή συνέβη στον αέρα και τα θραύσματα βρέθηκαν διάσπαρτα σε μια μεγάλη περιοχή» δήλωσε ο Βίκτορ Σοροτσένκο στο ρωσικό RT .

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Μεταφορών της Αιγύπτου Μοχάμεντ Χοσάμ Κεμάλ δήλωσε το βράδυ του Σαββάτου πως, παρά τις αρχικές πληροφορίες ότι ο πιλότος του αεροσκάφους είχε επικοινωνήσει με τον πύργο ελέγχου, ζητώντας αναγκαστική προσγείωση, δεν είχε σταλεί σήμα κινδύνου από το αεροσκάφος.

Σύμφωνα με τον Μοχάμεντ Χοσάμ Κεμάλ, η επικοινωνία με το κέντρο ελέγχου ήταν απολύτως φυσιολογική και δεν είχε προκύψει καμία ανωμαλία στο αεροσκάφος πριν από την συντριβή. «Ο πιλότος δεν ζήτησε άδεια για αλλαγή πορείας», είπε χαρακτηριστικά.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέραμε από το Σάββατο στο star.gr, τζιχαντιστές ισχυρίζονται ότι κατέρριψαν το αεροσκάφος, γεγονός που διαψεύδει ο Ρώσος υπουργός Μεταφορών.

Δείτε επίσης:

Θρηνούν οι συγγενείς, ψάχνουν τα αίτια οι ειδικοί-Πως χάθηκαν 224 ψυχές-Τα σενάρια

ΑΥΤΟΙ ήταν οι επιβάτες της αεροπορικής τραγωδίας: κοριτσάκι 10 μηνών ήταν το νεότερο θύμα!

Δείτε περισσότερα για το θέμα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top