Πρώην κατάδικοι μιλούν για βασανιστήρια παιδόφιλων στις φυλακές: Άκουγα τα κόκκαλα του να σπάνε

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τους άγραφους νόμους των κελιών

Πρώην κατάδικοι μιλούν για βασανιστήρια παιδόφιλων στις φυλακές: Άκουγα τα κόκκαλα του να σπάνε

​Η φυλακή λένε έχει τους δικούς της άγραφους νόμους. Σε περιπτώσεις παιδόφιλων για παράδειγμα, η τιμωρία επιλέγεται από τους εκάστοτε κατάδικους, με την ανοχή -πολλές φορές- των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Τρεις πρώην κατάδικοι σε φυλακές της Αμερικής, κρατώντας την ��νωνυμία τους, έσπασαν την σιωπή τους και αποκάλυψαν τα φρικιαστικά βασανιστήρια που υπέστησαν συγκρατούμενοί τους, που είχαν καταδικαστεί για παιδοφιλία και κακοποίηση παιδιών.

«Ήμουν σε πτέρυγα υψίστης ασφαλείας … Τρεις τύποι έτρεξαν στο κελί του (σσ παιδόφιλου) και του έριξαν το πιο άγριο ξύλο που μπορείτε να φανταστείτε. Τον θυμάμαι να σέρνεται έξω από το κελί και ο τύπος να τον τραβάει μέσα για πιο πολύ ξύλο. Άκουγα τα κόκκαλα του να σπάνε από 6 μέτρα μακριά. Πέθανε στο δρόμο για το νοσοκομείο» είπε ένας πρώην κατάδικος με το ψευδώνυμο dustednuggets.
«Ήμουν σε μια δεξαμενή που χωρούσε 70-75 άτομα. Ήμασταν εργάτες και είχαμε περισσότερες ελευθερίες από τους άλλους κρατούμενους. Οι φύλακες ήταν πολύ εντάξει μαζί μας, τους ετοιμάζαμε το φαγητό, καθαρίζαμε τα ντουλάπια τους, πλέναμε τα αυτοκίνητά τους, κλπ. Έτσι δε μας συμπεριφέρονταν τόσο χάλια, όσο στους κοινούς κρατούμενους. Μια μέρα ο κεντρικός φύλακας δίνει από μια ανοιχτή εφημερίδα στον αρχηγό κάθε συμμορίας. Η εφημερίδα ήταν ανοιγμένη σε μια συγκεκριμένη σελίδα και είχε τη φωτογραφία ενός άντρα με τα αρχικά Α.Α. Είχε απαγάγει και κακοποιήσει 2 παιδιά και τα άφησε να πεθάνουν στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου. Ο φύλακας απλά έκανε νόημα, καθώς μοίραζε τις εφημερίδες. Το ίδιο βράδυ, άκουσα κάποιον να φωνάζει πως ο κύριος... Α.Α. έφαγε ξύλο από 55 άτομα! Τον έδειραν τόσο, που κυριολεκτικά τα έκανε πάνω του. Κράτησε περίπου 30 δευτερόλεπτα. Φασαρία! Φωνές, χτυπήματα, κραυγές, ο άντρας να παρακαλάει για βοήθεια, να πνίγεται στο ίδιο του το αίμα, μετά ακούγονται μερικές σφυρίχτρες και ένα... ΜΠΑΜ! Και πέφτουμε όλοι κάτω. Οι φύλακες μας φώναξαν να μην κινηθούμε, τα σκυλιά γάβγιζαν. Προσευχόμουν και έκλαιγα, και μετά όταν τον πήραν, όλοι γέλαγαν. Δυο τύποι πήραν τους κουβάδες και τις σφουγγαρίστρες, και δόξα το Θεό, δεν με διάλεξαν να καθαρίσω. Το επόμενο πρωί, ήρθαν μερικά κουτιά με γλυκά, μπισκότα και σοκολάτες, και τίποτα άλλο δεν έγινε. Τίποτα δεν ειπώθηκε. Οι μάγειρες πήγαν να μαγειρέψουν, οι επιστάτες να καθαρίσουν. Τίποτα δεν έγινε. Λόγω της ανάμνησης αυτής της σκηνής και της φασαρίας παίρνω βαριά φάρμακα και πάω σε ψυχίατρο» είπε ένας πρώην κατάδικος με το ψευδώνυμο FatMan832, σύμφωνα με την ιστοσελίδα VIRAL THREAD.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top