Αεροπορική Τραγωδία: Πόζαρε με το μωρό του λίγο πριν πεθάνει-Δείτε τα 23 λεπτά φρίκης-BINTEO

Αναλυτικό ρεπορτάζ για το δυστύχημα που οδήγησε στον θάνατο 224 ψυχές

Αεροπορική Τραγωδία: Πόζαρε με το μωρό του λίγο πριν πεθάνει-Δείτε τα 23 λεπτά φρίκης-BINTEO

​05:51 ώρα Ελλάδας το Airbus Α-321 της ρωσικής εταιρείας Kogalymavia απογειώνεται από το διεθνές αεροδρόμιο Σαρµ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου με προορισμό την Αγία Πετρούπολη.

Resizer.jpg

Λίγο πριν εξαφανιστεί από τα ραντάρ, 23 λεπτά μετά την απογείωση του, ο πιλότος ζητά αλλαγή πορείας και την άδεια να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση λόγω τεχνικού προβλήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αεροπλάνο έπεσε κάθετα με αποτέλεσμα μεγάλα τμήματα του να τυλιχτούν στις φλόγες. Άλλη πηγή ανέφερε ότι το αεροσκάφος κόπηκε στα δύο, σε ένα μικρότερο κομμάτι της ουράς και σε ένα μεγαλύτερο, το οποίο προσέκρουσε σε βράχο.

two.jpg

Οι σωροί, περίπου 150 ανθρώπων, πολλές απανθρακωμένες, βρέθηκαν σε ακτίνα 5 χλμ από το σημείο της συντριβής. Κάποιοι από τους επιβάτες βρέθηκαν με τις ζώνες δεμένες.

Οι συγγενείς προσπαθούσαν για ώρες να σταθούν όρθιοι, ελπίζοντας ότι οι δικοί τους άνθρωποι θα βρεθούν ζωντανοί.

one.jpg

Μια φωτογραφία με έναν επιβάτη να ποζάρει στην σκάλα του αεροσκάφους κρατώντας αγκαλιά το μωρό του λίγο πριν την απογείωση κάνει τον γύρο του κόσμου.

father.jpg

Τι ήταν αυτό ��ου προκάλεσε την τραγωδία;

Τεχνική βλάβη; Η ρωσική ερευνητική επιτροπή ανακοίνωσε ότι πραγματοποιεί ελέγχους σε δείγματα καυσίμων από τον τελευταίο ανεφοδιασμό, ενώ ανακρίνονται τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην προετοιμασία του αεροσκάφους και του πληρώματος.

Έρευνες διεξάγονται παράλληλα γίνονται και στο αεροδρόμιο της Μόσχας, όπου θα προσγειώνονταν το μοιραίο αεροσκάφος, ενώ ερευνάται ακόμη αν η εταιρεία τηρούσε τους κανόνες ασφαλείας .

Σε έλεγχο ρουτίνας τον Μάρτιο του 2014 είχαν εντοπιστεί παραβιάσεις, ενώ το 2011 αεροσκάφος της Kogalymavia,όπως γράψαμε και νωρίτερα στο star.gr , είχε τυλιχτεί στις φλόγες, με αποτέλεσμα 3 επιβάτες να χάσουν την ζωή τους και 40 να τραυματιστούν.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο πιλότος είχε μεγάλη εμπειρία και 12.000 ώρες πτήσεις στο βιογραφικό του και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ευθύνεται ανθρώπινο λάθος για την τραγωδία.

Οι σωροί των επιβαινόντων του μοιραίου αεροσκάφους μεταφέρθηκαν στο Κάιρο, οι περισσότεροι ήταν τουρίστες που απολάμβαναν τον ζεστό καιρό, εκμεταλλευόμενοι τις σχολικές διακοπές στην Ρωσία.

Ο Β.Πούτιν κήρυξε εθνικό πένθος στην Ρωσία.

Δείτε επίσης:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ-Τζιχαντιστές: "Εμείς ρίξαμε το αεροσκάφος-224 άνθρωποι είναι νεκροί δόξα το θεό!"

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: ΦΩΝΕΣ παγιδευμένων επιβατών ακούστηκαν από τα συντρίμμια του ρωσικού αεροσκάφους!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top