ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: ΦΩΝΕΣ παγιδευμένων επιβατών ακούστηκαν από τα συντρίμμια του ρωσικού αεροσκάφους!

Υπάρχουν ελπίδες να βρεθούν επιζώντες

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: ΦΩΝΕΣ παγιδευμένων επιβατών ακούστηκαν από τα συντρίμμια του ρωσικού αεροσκάφους!

​Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αεροπορική τραγωδία που συγκλόνισε τον κόσμο το πρωί του Σαββάτου πάνω από την Χερσόνησο του Σινά. Το ρωσικό αεροσκάφος Airbus A-321 το οποίο μετέφερε 224 επιβαίνοντες -επιβάτες και 7μελές πλήρωμα- συνετρίβη 23 λεπτά μετά την απογείωσή του!

Όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που αναφέρει το πρακτορείο Reuters, υπάρχουν ελπίδες για επιζώντες!

Όπως ανέφερε αξιωματούχος των αιγυπτιακών αρχών που βρίσκεται στο σημείο της συντριβής, φωνές παγιδευμένων επιβατών ακούγονταν από τα συντρίμμια.

«Υπάρχει ένα άλλο τμήμα του αεροσκάφους, με επιβάτες μέσα, και οι διασώστες προσπαθούν ακόμη να μπουν σε αυτό. Ελπίζουμε ότι θα βρούμε επιζώντες» είπε ο αξιωματούχος που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του.

Πανικός στο σημείο

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, το Airbus 321 έχει κοπεί στη μέση, με τους διασώστες να έχουν εντοπίσει ήδη κάποιους νεκρούς. Κάνουν λόγο για τουλάχιστον 5 νεκρά παιδιά, από τα 17 που επέβαινα�� στην μοιραία πτήση, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα από τις αρχές. Μαζί τους, 200 ενήλικες επιβάτες και 7 μέλη του πληρώματος.

Στο σημείο έχουν καταφθάσει περισσότερα από 45 ασθενοφόρα με δεκάδες διασώστες, την ώρα που τα θύματα θα μεταφερθούν σε άγνωστη ακόμη τοποθεσία.

Οι διασώστες έχουν εντοπίσει και επιβάτες που ήταν "δεμένοι" στα αεροπορικά τους καθίσματα, ενώ οι προσπάθειές τους για πιθανή ανεύρεση επιζώντων είναι υπεράνθρωπες.

Την ίδια ώρα πολλά ερωτήματα δημιουργούνται για το κατά πόσο το αεροσκάφος έπρεπε να πετάει στην συγκεκριμένη περιοχή, λόγω της ύπαρξης τζιχαντιστών στην περιοχή εδώ και αρκετούς μήνες.

Ωστόσο, η Αίγυπτος επίσημα, έχει ανακοινώσει πως δεν υπάρχουν ενδείξεις για την πιθανότητα κατάρριψης του αεροσκάφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ρωσικό αεροσκάφος με 224 επιβάτες πάνω από την Χερσόνησο του Σινά

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top