ΕΙΚΟΝΕΣ-ΦΡΙΚΗΣ: δηλητηρίασαν και ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ελέφαντες σε πάρκο!

Οι άνθρωποι που θα τους προστάτευαν ήταν αυτοί που τους σκότωσαν

ΕΙΚΟΝΕΣ-ΦΡΙΚΗΣ: δηλητηρίασαν και ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ελέφαντες σε πάρκο!

​Φρικτές και απίστευτα σκληρές είναι οι εικόνες με τους αποκεφαλισμένους ελέφαντες που κάνουν τον γύρο του κόσμου!

2DE83CA500000578-0-image-a-13_1446121306549.jpg
Σύμφωνα με την Daily Mail, oι άνθρωποι που θα τους προστάτευαν ήταν αυτοί που τους δηλητηρίασαν και τους κατακρεούργησαν.

Μόνο μέσα στον Οκτώβριο λαθροθήρες και προσωπικό του Hwange National Park έχουν σκοτώσει 62 ελέφαντες στη Ζιμπάμπουε.

2DE86DCF00000578-0-image-a-12_1446121276991.jpg
Οι αρχές φοβούνται ότι οι δολοφονίες στο πάρκο έρχονται ως αντίδραση κατά της διοίκησης για τους χαμηλούς μισθούς που δεν τους καταβλήθηκαν.

Η τελευταία σφαγή είχε θύματα 22 ελέφαντες που δηλητηριάστηκαν με κυάνιο.

Οι εργαζόμενοι είναι θυμωμένοι για τις αμοιβές τους σε μια δουλειά που βρίσκονται σε διαρκή κίνδυνο, αγωνιζόμενοι να αποκρούσουν βαριά οπλισμένους λαθροθήρες.

«Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα διαχείρισης μέσα στα πάρκα» δήλωσε πηγή από το National Parks and Wildlife Authority της Ζιμπάμπουε στην Telegraph.

«Ορισμένοι από τους φύλακες είναι πολύ δυσαρεστημένοι με τις αποδοχές τους και λένε ότι δεν παίρνουν κάποια επιδόματα που πιστεύουν ότι θα έπρεπε να παίρνουν. Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ορισμένες από τις σφαγές οργανώνονται και εκτελούνται από τους ίδιους τους φύλακες».

«Μεταξύ των 22 υπήρχαν και ελέφαντες μωρά. Ο ρυθμός με τον οποίο χάνουμε ζώα είναι ανησυχητικός. Πολλά άλλα είδη πεθαίνουν από το κυάνιο που χρησιμοποιούν οι λαθροθήρες με στόχο τους ελέφαντες», σημείωσε ο Washaya-Moyo στο Associated Press.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top