Σχολείο ζητάει από τους γονείς 5χρονης καρκινοπαθούς χαρτί νοσοκομείου για τις… απουσίες της

Δεν πιστεύουν ότι πάσχει από καρκίνο… το θεωρούν γελοίο

Σχολείο ζητάει από τους γονείς 5χρονης καρκινοπαθούς χαρτί νοσοκομείου για τις… απουσίες της

​Εξοργισμένοι είναι οι γονείς μιας 5χρονης, οι οποίοι δεν φτάνει το ότι ζουν με το φόβο μήπως χάσουν το παιδί τους, πρέπει να αποδείξουν και στο σχολείο της ότι όντως η μικρή έχει καρκίνο!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή… Η Λια Γκίλον, την οποία φωνάζουν χαϊδευτικά Λίλι, από το Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας, πριν από τέσσερα χρόνια έμαθε ότι έχει επενδύμωμα (πρόκειται για ένα είδος όγκου στον εγκέφαλο).

JS74322166.jpg
Ξεκίνησε αμέσως θεραπείες, για τις οποίες χρειαζόταν να ταξιδεύει στις ΗΠΑ. Στην συνέχεια επέστρεψε στην πόλη της, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης του όγκου σε ειδικό νοσοκομείο για παιδιά.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους γιατρούς ο καρκίνος είναι ανίατος και μπορεί να επιστρέψει ανά πάσα στιγμή. Η μικρούλα συνεχίζει να κάνει θεραπείες, τόσο για να δυναμώσει ο οργανισμός της, όσο και για να… επουλώσει τις πληγές που άφησαν οι χημειοθεραπείες στο σώμα και το κεφάλι της!

2DCC969500000578-0-image-a-4_1445858885961.jpg
Το πρόβλημα όμως είναι ότι το σχολείο Warren Farm στο οποίο πηγαίνει, ζητάει από τους γονείς της βεβαίωση πως έχει όντως καρκίνο, για να δικαιολογήσει τις απουσίες της από τα μαθήματα.

Μάλιστα, η μητέρα της, Τσέλι, ισχυρίζεται πως όταν η 5χρονη είχε πει στο σχολείο για το πρόβλημα υγείας της, της είχαν απαντήσει πως δεν την πιστεύουν και ότι είναι γελοίο αυτό που λέει.

2DCE0FC500000578-3289833-image-m-25_1445877658279.jpg
Η ίδια δηλώνει εξοργισμένη και ταυτόχρονα απελπισμένη καθώς δεν ξέρει τι να κάνει… Απαραίτητα για την κόρη της είναι και τα δύο… το σχολείο και οι θεραπείες!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top