ΑΥΤΗ η καλλονή είναι ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα- Τι θα κάνει με την περιουσία της

Είναι όμορφη, έχει κοινωνικές ευαισθησίες και φαίνεται πως δεν είναι καθόλου… φιλοχρήματη

​Είναι η κόρη του αδελφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, και φαίνεται πως έχει πάρει πολλά από τον χαρακτήρα της θείας της.


Η Lady Κίτι Σπένσερ είναι όμορφη σαν άγγελος, έχει κοινωνικές ευαισθησίες και μετά την τελευταία της απόφαση… φαίνεται πως δεν είναι καθόλου φιλοχρήματη.


Η ίδια δήλωσε σε συνέντευξη της στο περιοδικό Tatler πως προτιμάει να πάρει την οικογενειακή περιουσία ο μικρότερος κατά τρία χρόνια αδελφός της και όχι αυτή.


Έτσι, ο αδελφός της Λουις, θα κληρονομήσει την τεράστια έκταση και την έπαυλη του Northamptonshire, που ανήκουν στην οικογένεια εδώ και αιώνες.


Ο πατέρας της τόνισε πως δεν τον ενοχλεί καθόλου το να αναλάβει η κόρη του την ιδιοκτησία της γης. Ωστόσο, η κόρη του αποφάσισε να κρατήσει τις παραδόσεις… έτσι την περιουσία θα κληρονομήσει το πρωτότοκο αρσενικό παιδί.


«Σε γενικές γραμμές, είμαι απόλυτα υπέρ της ισότητας των φύλων. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που η περιουσία θα είναι ευθύνη του αδελφού μου. Απλά πιστεύω ότι είναι ο σωστός τρόπος. Μου αρέσει που το σπίτι μένει στην ίδια οικογένεια με το ίδιο επώνυμο. Και ξέρω πως ο αδερφός μου πρόκειται να κάνει άψογη δουλειά».