ΦΡΙΚΗ στις ΗΠΑ: 32χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι 4χρονο κοριτσάκι

Μετά από διαπληκτισμό με τον πατέρα της

ΦΡΙΚΗ στις ΗΠΑ: 32χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι 4χρονο κοριτσάκι

​Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 32χρονος άνδρας από το Νέο Μεξικό που συνελήφθη, παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε ένα 4χρονο κοριτσάκι, την Λίλι Γκαρσία, κατά τη διάρκεια ενός διαπληκτισμού που είχε με τον πατέρα της ενώ κινούνταν με τα οχήματά τους σε έναν αυτοκινητόδρομο στην Αλμπουρκέρκη.

Την Τρίτη ο πατέρας του κοριτσιού τηλεφώνησε για βοήθεια στην αστυνομία λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι, όπου τους γνωστοποιούσε ότι το παιδί του έχει πυροβοληθεί.

«Ο πατέρας είπε ότι είχε μόλις πάρει την κόρη του και τον 7χρονο γιο του από το σχολείο και προσπαθούσε να εξέλθει από τον αυτοκινητόδρομο» είπαν οι αστυνομικοί όταν ένα όχημα προσπέρασε τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, του έκλεισε το δρόμο και τον ανάγκασε να βγει από τη λωρίδα κυκλοφορίας όπου κινείτο.

«Οι δύο οδηγοί διαπληκτίστηκαν και ο Τόρες έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε εναντίον του κόκκινου οχήματος που οδηγούσε ο πατέρας της Λίλι. Το άτυχο κοριτσάκι πυροβολήθηκε στο κεφάλι».

Ο ύποπτος, Τόνι Τόρες, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της βιαιοπραγίας με φονικό όπλο και της επίθεσης με πρόθεση διάπραξης ενός κακουργήματος σε σχέση με τον θάνατο της μικρής, γνωστοποίησε η αστυνομία της περιοχής.

Ο Τόρες κατηγορείται επιπλέον για κακοποίηση παιδιού, για κακοποίηση ανηλίκου που οδήγησε στο θάνατό του, για το ότι άνοιξε πυρ εναντίον ενός άλλου οχήματος από το όχημά του και για αλλοίωση των αποδεικτικών στοιχείων.

93b4f6e1-0c46-4735-be81-e8240352287c.jpg

Η αστυνομία είχε επισημάνει νωρίτερα ότι ένας πληροφοριοδότης που δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά του είχε αναφέρει ότι γνώριζε ποιος πυροβόλησε το κορίτσι και έδωσε στους αστυνομικούς το όνομα του Τόρες. «Με αυτήν την πληροφορία και πολλές πληροφορίες από την κοινότητα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον ύποπτο» σημείωσαν οι αρχές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top