ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ: Αστυνομικός σκοτώνει σκυλί μπροστά στα μάτια των ιδιοκτητών του - ΒΙΝΤΕΟ

Είχε πάει για έναν έλεγχο ρουτίνας στο σπίτι τους

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ: Αστυνομικός σκοτώνει σκυλί μπροστά στα μάτια των ιδιοκτητών του - ΒΙΝΤΕΟ

​Ένα τρομερό περιστατικό συνέβη στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν αστυνομικός στο πλαίσιο ενός τυπικού ελέγχου, πυροβόλησε με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ένα σκυλί μπροστά στα μάτια των ιδιοκτητών του.

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ καρέ τι συνέβη την Τρίτη, στην αυλή του σπιτιού των Παλάτσιος. Κατά τη διάρκεια ενός τυπικού ελέγχου, λοιπόν, ο αστυνομικός βρέθηκε να χτυπά την πόρτα του σπιτιού, καθώς εντόπισε την πόρτα του αυτοκινήτου τους ανοιχτή και θέλησε να τους ενημερώσει.

Ο αστυνομικός χτύπησε το κουδούνι και πρώτη βγήκε η «Δούκισσα» ένα μπουλ τεριέ, το οποίο όρμηξε προς την αυλή όταν άνοιξε η πόρτα, αλλά χωρίς να έχει επιθετική συμπεριφορά, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο αστυνομικός έβγαλε το όπλο και το πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι το σκυλί, το οποίο ξεψύχησε στην αυλή του σπιτιού μπροστά στα έντρομα μάτια των ιδιοκτητών του.

Οι δύο γυναίκες, μαμά και κόρη, που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή μέσα στο σπίτι, σοκαρισμένες, δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι έχει γίνει. Όπως ισχυρίστηκαν, δεν είχαν προηγούμενα με την αστυνομία, αλλά και το σκυλί τους, δεν είχε καν γαβγίσει εναντίον του αστυνομικού.

Ο αρχηγός της Αστυνομίας στην περιοχή δήλωσε ότι «δεν έχουμε την πολυτέλεια για εκ των υστέρων διαπιστώσεις. Ο αστυνομικός έπρεπε να δράσει και έδρασε με ταχύτητα».

Η Δούκισσα ήταν ένα σκυλί το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί παλαιότερα σε διασώσεις. Από το καταφύγιο ζώων από το οποίο την είχε πάρει οι ιδιοκτήτες της, την περιέγραψαν ως ένα αξιαγάπητο σκυλί, χωρίς καμία επιθετική διάθεση προς τους ανθρώπους.

πηγή: dailymail

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top