ΧΑΜΟΣ από θεωρίες συνωμοσίας για την πόλη που εμφανίζεται μέσα στα σύννεφα (βίντεο)

Κάνει «πάταγο» στο διαδίκτυο

​Μία μυστηριώδης πόλη εμφανίστηκε στα σύννεφα πάνω από την πόλη Foshan στην κεντρική επαρχία Γκουανγκντόνγκ, στην Κίνα. Το θέαμα εκπληκτικό, σπάνιο αλλά και πολύ παράξενο με τους συνωμοσιολόγους να παίρνουν «φωτιά»!

Άλλοι μιλούν για κάποιο project της NASA, κάποιοι κάνουν λόγο για εξωγήινους (ναι, αυτά τα πράσινα ανθρωπάκια που θέλουν να μας καταστρέψουν) ενώ υπάρχουν και αυτοί, οι οποίοι μιλούν για το τέλος του κόσμου.

Ωστόσο, οι ειδικοί δίνουν μια πιο απλή εξήγηση η οποία είναι ενδιαφέρουσα… Πρόκειται, όπως λένε, για ένα μετεωρολογικό φαινόμενο ονόματι «Morgana Fata», ένα είδος ατμοσφαιρικής οφθαλμαπάτης.

φατα.jpg
Για να υπάρξει «Morgana Fata», θα πρέπει να υπάρχει κρύος πυκνός αέρας κοντά στο έδαφος με ένα στρώμα θερμότερου αέρα πάνω από αυτό.

Αυτό ονομάζεται θερμοκρασιακή αναστροφή, δεδομένου ότι είναι το αντίθετο από ό, τι συμβαίνει συνήθως στην ατμόσφαιρα.

Σε αυτή την περίπτωση και υπό ορισμένες ατμοσφαιρικές συνθήκες, οι ακτίνες φωτός κάμπτονται κατά τέτοιο τρόπο που ο εγκέφαλός μας ξεγελιέται νομίζοντας ότι ένα αντικείμενο είναι υψηλότερα από ό,τι πραγματικά είναι. Παρατηρείται συνήθως τις πρωινές ώρες μετά από μια ψυχρή νύχτα που έχει ως αποτέλεσμα τη διαφυγή θερμότητας δι' ακτινοβολίας στο διάστημα.

Το βίντεο με το σπάνιο φαινόμενο κάνει θραύση στο διαδίκτυο, ενώ πολλοί δεν έχουν πειστεί ότι πρόκειται για «Morgana Fata» και συνεχίζουν να υποστηρίζουν τις δικές τους θεωρίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top