Πάστορας «προώθησε» την καριέρα της γυναίκας του στο τραγούδι με τις δωρεές των πιστών!

Καταχράστηκε εκατομμύρια από τα ταμεία της εκκλησίας

Πάστορας «προώθησε» την καριέρα  της γυναίκας του στο τραγούδι με τις δωρεές των πιστών!

​Δικαστήριο έκρινε ένοχο για απάτη, έναν πάστορα μεγάλης εκκλησίας στη Σιγκαπούρη, καθώς φέρεται να χρησιμοποίησε εκατομμύρια από τα ταμεία της εκκλησίας για να προωθήσει την καριέρα της συζύγου του στο τραγούδι!

Ο Κονγκ Χι και πέντε άλλοι αξιωματούχοι της εκκλησίας καταδικάστηκαν για κατάχρηση 36 εκατ. δολαρίων! Η σύζυγος του πάστορα, Χο Γιο Σαν, γνωστή ως “Sun Ho”, είναι τραγουδίστρια της ποπ μουσικ��ς.

Οι έξι επικεφαλής της εκκλησίας κατηγορήθηκαν το 2012 και έχουν καταδικαστεί για ποικίλες κατηγορίες, με τη δίκη τους να διαρκεί 140 μέρες! Ο κ. Κονγκ και οι άλλοι επικεφαλής αντιμετωπίζουν έως και 20 χρόνια στη φυλακή, αλλά ακόμη δεν έχει οριστεί η ποινή τους.

Η εκκλησία χρηματοδότησε τα πρώτα άλμπουμ της Χο και το 2007, όταν μέλος της εκκλησίας ζήτησε να μάθει που χρησιμοποιήθηκαν οι δωρεές, ο κ. Κονγκ προσπάθησε να αποκρύψει τα ποσά που είχαν χαθεί.

Τα χρήματα από το ταμείο της εκκλησίας υποτίθεται είχαν μετατραπεί σε ομόλογα, αλλά στην πραγματικότητα είχαν χρησιμοποιηθεί για την προώθηση των άλμπουμ της Sun Ho.

πηγή: nytimes

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top