ΑΡΠΑΞΕ 18χρονη από στάση λεωφορείου την ΧΤΥΠΗΣΕ στο κεφάλι με πέτρα και τη ΒΙΑΣΕ

Σε 20 χρονια φυλάκιση καταδικάστηκε ο 22χρονος δράστης

​Σε 20ετή φυλάκιση καταδικάστηκε ο 22χρονος Zdenko Tutrak για τον βάναυσο βιασμό μιας 18χρονης στο Leeds. Η υπόθεση της νεαρής κοπέλας είχε προκαλέσει σοκ.

Λίγα λόγια για την τραγική ημέρα του βιασμού

Ο νεαρός Σλοβάκος είχε αρπάξει τη νεαρή μουσουλμάνα από τη στάση λεωφορείου στο Beeston, στο Leeds, την είχε σύρει πίσω από ένα φράκτη και αφού τη χτύπησε 18 φορές στο κεφάλι με μια πέτρα, τη βίασε. Στη συνέχεια, έφυγε αφήνοντάς τη νεαρή κοπέλα, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν είναι νεκρή ή ζωντανή.

Μετά την επίθεση ο δράστης ταξίδεψε για τη Σλοβακία αφού η αστυνομία είχε ξεκινήσει μια τεράστια έρευνα για τον εντοπισμό του, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 100 αστυνομικοί.

Οι αρχές τον είχαν εντοπίσει στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ βρήκαν και το DNA του δράστη στο σημείο, κάτι που οδήγησε στην ταυτοποίησή του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως η κοπέλα, σώθηκε χάρη στη μαντήλα και την κουκούλα του παλτό της από πιο σοβαρό τραυματισμό. Ο 22χρονος, που παραδέχτηκε τον βιασμό κ��ι τη βαριά σωματική βλάβη αλλά όχι την απόπειρα δολοφονίας, δεν έδειξε να συγκινείται στο άκουσμα της καταδίκης του.

Πηγή: Daily Mail

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top