ΑΥΤΗ είναι η «Ελληνίδα σταχτοπούτα» της Αιγύπτου-Ο παραμυθένιος γάμος της

Πολλοί οι Έλληνες προσκλεκλημένοι

ΑΥΤΗ είναι η «Ελληνίδα σταχτοπούτα» της Αιγύπτου-Ο παραμυθένιος γάμος της

Παραμυθένιος ήταν ο γάμος της κόρης του Αιγύπτιου δισεκατομμυριούχου Χαμίντ Ελ Σιάτι, που πραγματοποιήθηκε στο δικής του ιδιοκτησίας εξωτικό θέρετρο Almaza Bay, κοντά στο Δέλτα του Νείλου.

Το γλέντι, κράτησε τρεις μέρες ενώ πολλοί ήταν οι Έλληνες καλεσμένοι μιας και η μητέρα της νύφης, Ντόρα, είναι Ελληνίδα. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Ευγενία Νιάρχου, ο Κώστας και η Χριστιάνα Καίσαρη, οι οικογένειες Χούρι, Ζέιν και Γκαντούρ, ο Ηλίας Ψινάκης, η Μαριάννα Σμπώκου, ο Χρήστος Παπαζής, ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός Ευάγγελος Μπούσης κ.ά. Στενή φίλη των γονιών της νύφης είναι και η Μαριάννα Λάτση, η οποία όμως ακύρωσε το ταξίδι της τελευταία στιγμή λόγω σημαντικών υποχρεώσεων.

Η Τάνια και ο ιρανικής καταγωγής Καβέχ Ραχμπάρι (συνιδιοκτήτης της χρηματοοικονομικής εταιρείας Mariana Capital στην Αγγλία) παντρεύτηκαν στο Λονδίνο σε κλειστό κύκλο πριν από περίπου τέσσερις μήνες, όμως υποσχέθηκαν στους φίλους τους ότι θα δώσουν ένα αξέχαστο πάρτι το φθινόπωρο.

Λίγα λόγια για το γαμήλιο πάρτι

Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι, οργανώθηκε στο Almaza Bay. Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο θέρετρο με πέντε πολυτελή ξενοδοχεία τα οποία ήταν στην αποκλειστική διάθεση των περίπου 600 καλεσμένων, οι οποίοι έφτασαν κυρίως με λίαρ τζετ την Τετάρτη (7 Οκτωβρίου) στην πόλη Mέρσα Ματρούχ, που απέχει 37 χιλιόμετρα από το resort.

Η γαμήλια δεξίωση δόθηκε την Πέμπτη σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Η βραδιά είχε ως γκεστ σταρ τον διάσημο Αργεντινό πιανίστα Ραούλ Ντι Μπλάζιο και το θρυλικό αμερικανικό συγκρό��ημα Kool & the Gang. Η νύφη φορούσε μια εντυπωσιακή νυφική δημιουργία Λιβανέζου σχεδιαστή, ενώ παράνυφες ήταν οι φίλες της ντυμένες με κόκκινες τουαλέτες. Ανάμεσά τους ήταν οι διάσημες κληρονόμοι Ευγενία Νιάρχου, Μπιάνκα Μπραντολίνι και Νουρ Φάρες.

Την επομένη, Παρασκευή, δόθηκε το δεύτερο πάρτι με τίτλο «Oriental Nights» και με ανάλογο dress code για τους παρευρισκομένους.

Το Σάββατο το μεσημέρι στη μεγάλη παραλία του Almaza Bay είχε δημιουργηθεί μια αληθινή ζούγκλα. Γνωστοί djs ανέλαβαν να απογειώσουν το κέφι, ενώ οι καλεσμένοι φορούσαν μάσκες ή είχαν ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους ζωόμορφα χαρακτηριστικά.

Οι περισσότεροι αναχώρησαν για τις πατρίδες τους την Κυριακή, έχοντας στις βαλίτσες τους αξέχαστες αναμνήσεις.

Ποιος είναι ο Χαμίντ Ελ Σιάτι

Ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας Χαμίντ Ελ Σιάτι είναι ένας μεγιστάνας στον χώρο του τουρισμού. Ιδιοκτήτης του Travco Group, που δημιούργησε το 1979, κατέχει και διαχειρίζεται τον μεγαλύτερο αριθμό ξενοδοχείων, resorts και κρουαζιερών στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. Ο όμιλός του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 εταιρείες, χιλιάδες εργαζομένους, 170 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο (ανάμεσά τους και οι τρεις πολυτελείς αλυσίδες Jaz, Iberotel και Sol Y Mar) και τον μεγαλύτερο στόλο με κρουαζιερόπλοια στον Νείλο. Διαθέτει ακόμα το 50% της αεροπορικής εταιρείας Air Arabia, τα δύο υπερπολυτελή θέρετρα, Almaza Bay στη Βόρ. Αίγυπτο και Madinat Makadi στην Ερυθρά Θάλασσα, ενώ το 2009 εξαγόρασε τη γερμανική αλυσίδα ξενοδοχείων Steigenberger, εισερχόμενος έτσι δυναμικά στην αγορά της Ευρώπης.

Η Ντόρα Ελ Σιάτι έχει μεταδώσει στον σύζυγό της την αγάπη της για την Ελλάδα, την οποία επισκέπτονται τα καλοκαίρια με το επιβλητικό σκάφος τους, Adora, και μαζί με τα παιδιά τους, Καρίμ και Τάνια. Έχουν πολλούς Ελληνες φίλους και διατηρούν μια εντυπωσιακή κατοικία στην Ψαρού της Μυκόνου.

Φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι

g2.jpg

g3.jpg

g1.jpg

g5.jpg

egupt10.jpg


egupt5.jpg


egupt7.jpg

egupt9.jpg

g4.jpg

Πληροφορίες από Έθνος

Φωτογραφίες από Instagram

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top