Ο φιλικός διακανονισμός του διαζυγίου των Ριμπολόβλεφ μία μέρα πριν το γάμο της κόρης τους!

Μετά από σωρεία σκανδάλων...και δικαστικών διαμαχών

​Η υπόθεση του «διαζυγίου του αιώνα» μεταξύ του Ρώσου μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ και της συζύγου του, Ελένα, φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της.

Μετά από μια σωρεία σκανδάλων που προέκυψαν μετά το διαζύγιο, και μία μέρα πριν το γάμο της μεγάλης τους κόρης, Εκατερίνα, στον Σκορπιό, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία αναφορικά με τους όρους του διαζυγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, τα δύο μέρη έχουν συμφωνήσει να τερματίσουν όλες τις νομικές διαδικασίες στην υπόθεση του διαζυγίου, καθώς και τις συνοδευτικές διαδικασίες σε οποιαδήποτε δικαιοδοσία.
Συγκεκριμένα, το επί 23 χρόνια ζεύγος, το οποίο είναι σε διάσταση από το 2008, έχει συμφωνήσει να αποσύρει όλες τις απαιτήσεις που είχε ο ένας από τον άλλο, καθώς επίσης και από τα συνδεόμενα μέρη και οντότητες.
Μάλιστα, και οι δύο δήλωσαν χαρούμενοι για τη συμφωνία κα��ώς και για τη λήξη μιας δύσκολης περιόδου για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.
Σημειώνεται ότι η Ελένα Ριμπολόβλεβα, θεωρείται από τις πιο ακριβοπληρωμένες πρώην συζύγους, αφού έλαβε περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα (3,295 δισεκατομμύρια ευρώ) ως διατροφή, όπως είχε αποφασίσει το 2014 δικαστήριο στη Γενεύη.
Η ίδια διεκδικούσε για χρόνια πολλά δισεκατομμύρια δολάρια από τον ιδιοκτήτη του Σκορπιού, του οποίου η περιουσία εκτιμάται στα 9 δισεκατομμύρια δολάρια! Σε συνέντευξή της, η Ελένα είχε δηλώσει ότι από τότε που ζήτησε το διαζύγιο την παρακολουθούσαν ιδιωτικοί ερευνητές.
Στη συνέχεια, η οικογένεια Ριμπολόβλεφ είχε υποβάλει μήνυση εναντίον της, κατηγορώντας την για την κλοπή ενός κοσμήματος, αξίας 25 έως 30 εκατομμυρίων ευρώ, που ανήκε στην περιουσία της οικογένειας. Η Ελένα είχε ��υλληφθεί στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, αλλά μετά από την πολύωρη ανάκριση της αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να απαγγελθεί καμία κατηγορία εναντίον της.
Τον Οκτώβριο του 2014, η Ελένα Ριμπολόβλεβα υποστήριξε πως ο πρώην σύζυγός της, χρησιμοποίησε μέρος της περιουσίας που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους για να αγοράσει το διαμέρισμα έναντι 88 εκατομμυρίων δολαρίων, με ένα συμβόλαιο που θεωρήθηκε το πιο ακριβό deal στη Νέα Υόρκη.
Παρά τις νομικές νίκες, μέχρι εκείνη την περίοδο τουλάχιστον, η πρώην σύζυγος του Ρώσου μεγιστάνα δεν είχε εισπράξει ούτε ένα ευρώ, αλλά πλήρωνε αδρά τους νομικούς της συμβούλους της σε 11 χώρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έχει «ξεπουπουλιάσει» τον Ριμπολόβλεβ η πρώην του- Θα γίνει κατά 88 εκατομμύρια πλουσιότερη
Η πρώτη νίκη του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στη δίκη με την πρώην σύζυγό του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top