Σάλος στη Γαλλία για την ξανθιά αστυνομικό που θα γίνει η σκιά του Ολάντ στην Ελλάδα

Αντιδράσεις με δημοσίευμα της Le Figaro

Σάλος στη Γαλλία για την ξανθιά αστυνομικό που θα γίνει η σκιά του Ολάντ στην Ελλάδα

​Σάλος έχει ξεσπάσει στα γαλλικά μέσα μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Figaro ότι η κυβέρνηση έχει τοποθετήσει μία όμορφη ξανθιά Ελληνίδα στην ασφάλεια του Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος είναι γνωστός για την αδυναμία του στο ωραίο φύλο.

“O Φρανσουά υπό γοητευτική "ασφάλεια" στην Αθήνα” γράφει η Figaro για την Ευρυδίκη Σουλιώτη όπως ονομάζεται η Ελληνίδα αστυνομικός που θα είναι ο φύλακας άγγελος του Γάλλου προέδρου κατά την 3ημερη επίσκεψή του στην Ελλάδα.

“Πολύ όμορφη , ψηλή, ξανθιά, γαλλόφωνη . Αυτή η αστυνομικός ειδικεύεται στην προστασία υψηλών προσωπικοτήτων στην Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση την επέλεξε για να ¨προστατεύει ¨ τον Γάλλο Πρόεδρο κατά την επίσκεψή του . Τα τοπικά μέσα θεωρούν ότι πρόκειται για μία κίνηση του Αλέξη Τσίπρα για να ευχαριστήσει τον Φρανσουά Ολάντ για την φιλία του προς την Ελλάδα.” σημείωνε μεταξύ άλλων η Figaro.

Βέβαια, όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την Ελληνίδα αστυνομικό η οποία σύμφωνα με τους συναδέλφους της, είναι μία εξαιρετική και ικανότατη αξιωματικός.

Την ίδια ώρα, πολλοί χρήστες των social media κατηγορούν την γαλλική συντηρητική εφημερίδα για σεξισμό.

Όμως, πριν από λίγες ώρες η εφημερίδα όχι μόνο ζήτησε συγνώμη από την αστυνομικό στο twitter αλλά κατέβασε και το αντίστοιχο άρθρο από την σελίδα της.

“Μετά τη δημοσίευση μίας μικρής αστοχίας η Figaro ζητά συγγνώμη από την κυρία Ευρυδίκη Σουλιώτη και από τους αναγνώστες της” ανέφερε η εφημερίδα σε ανάρτησή της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top