Κίνηση ανθρωπιάς: Γαμπρός ακύρωσε τον γάμο, αλλά η πεθερά έκανε το τραπέζι σε αστέγους

Ουδέν κακόν αμιγές καλού

Κίνηση ανθρωπιάς: Γαμπρός ακύρωσε τον γάμο, αλλά η πεθερά έκανε το τραπέζι σε αστέγους
Σε σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς εξελίχθηκε η -κατά τα άλλα στενάχωρη- ιστορία αγάπης ενός ζεύγους από την Καλιφόρνια. Κι αυτό γιατί, μολονότι ο γαμπρός το «έβαλε» στα πόδια μία εβδομάδα πριν την τελετή, προκαλώντας πόνο στην κοπέλα του, η... παρ' ολίγον πεθερά του αποφάσισε να «εκμεταλλευτεί» το γεγονός κάνοντας μια καλή πράξη!

Τι έκανε; Μοίρασε σε αστέγους το γεύμα που θα πρόσφερε στον γάμο της κόρης της.

ευτξευξ.jpg
Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Σύμφωνα με την Daily Mail, οι Κουίν Ντούαν και ο Λάντομ Μπόρουπ είχαν τέσσερα χρόνια σχέση και επρόκειτο να παντρευτούν. Μετά το μυστήριο, θα ακολουθούσε ένα πλουσιοπάροχο τραπέζι που θα γινόταν για συγγενείς και φίλους στο πολυτελές ξενοδοχείο του Σακραμέντο «Citizen».
γηιλγφ.jpg

Παρά το μεγάλο κόστος του που άγγιζε τα… 30.000 ευρώ, η μητέρα της νύφης αποφάσισε να μην το ακυρώσει, αλλά να καλέσει σε αυτό τους άστεγους της πόλης. Μιλώντας για την απόφασή της αυτή, η Κάρι Ντούαν εξηγεί ότι παρά την ακύρωση του γάμου και το γεγονός ότι η κόρη της είναι συντετριμμένη, εκείνη ήθελε να βγει κάτι θετικό από όλο αυτό.

τδυξετυξ.jpg
(Η καλόκαρδη πεθερά με τον σύζυγό της)

Στο γεύμα ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου, από οικογένειες με μωρά και μικρά παιδιά, μέχρι ��εαρά άτομα και ηλικιωμένοι. Το μενού περιελάμβανε από σολωμό και μπριζόλα, μέχρι ορεκτικά, διαφόρων ειδών σαλάτες και νιόκι.

ξθ,φ,φηξ,.jpg

Μάλιστα, το ζευγάρι είχε κανονίσει ταξίδι του μέλιτος στο Μπελίζ, το οποίο όμως η Kari Duane προτίμησε να μην ακυρώσει, αλλά να το κάνει παρέα με την κόρη της!

Δείτε το βίντεο… Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top