ΚΤΗΝΩΔΙΑ: Βίασαν δύο κοριτσάκια 2,5 και 5 ετών- Αναζητούνται οι δράστες

Το ένα έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού

ΚΤΗΝΩΔΙΑ: Βίασαν δύο κοριτσάκια 2,5 και 5 ετών- Αναζητούνται οι δράστες

​Σοκάρει η είδηση ότι δύο αθώες ψυχές έζησαν τον εφιάλτη του βιασμού. Πρόκειται για δύο μικρά κορίτσια από την Ινδία, ηλικίας 2,5 και 5 ετών, εκ των οποίων το ένα βιάστηκε ομαδικά!

Το 2χρονο κοριτσάκι απήχθη αργά το βράδυ της Παρασκευής από δύο άνδρες στη διάρκεια μιας θρησκευτικής τελετής στο Νανγκλόι, δυτικά του Νέου Δελχί. Οι δράστες αφού το βίασαν, το εγκατέλειψαν σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι του.

Η 2χρονη εντοπίστηκε να αιμορραγεί ακατάσχετα, λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή της και οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού τουλάχιστον μία φορά.

«Έχουμε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουμε τους υπόπτους», είπε ο Πουσπέντρα Κούμαρ, αξιωματούχος της αστυνομίας.

Στην περιοχή Άναντ Βίχαρ, στο ανατολικό Νέο Δελχί, μία 5χρονη έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τρεις άνδρες το βράδυ της Παρασκευής, αφού την προσέλκυσαν στο σπίτι ενός γείτονα.

«Τα ρούχα της ήταν σκισμένα με πολλά σημάδια από αίμα. Κάποιοι άνθρωποι την είδαν στην περιοχή και τους είπε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση», εξήγησε ένας αστυνομικός που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το 5χρονο κορίτσι έδειξαν ότι είχε υποστεί πολλαπλές κακοποιήσεις, πρόσθεσε ο ίδιος.

πηγή: telegraph

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top