ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ προτίμησε να κάνει τατουάζ αντί για θηλές μετά την μαστεκτομή

Απέδειξε ότι η ζωή δεν σταματά μετά τη διάγνωση ή τη θεραπεία του καρκίνου

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ προτίμησε να κάνει τατουάζ αντί για θηλές μετά την μαστεκτομή

H Nikki Black αποτελεί πρότυπο για τις γυναίκες που έχουν νοσήσει ή νοσούν από τον καρκίνο του μαστού. Ο λόγος; Όχι μόνο κατάφερε να τον νικήσει, αλλά πέρασε κι ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας σε όλες τις αγωνίστριες της ζωής!

Η νεαρή κοπέλα διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού όταν ήταν μόλις 23 χρονών. «Περίπου για ένα μήνα δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με αυτό που ένιωθα στο στήθος μου, γιατί ήμουν 23 και η οικογένειά μου δεν είχε ιστορικό καρκίνου. Έτσι δεν είχα κανένα λόγο να πιστεύω ότι αυτό που έχω είναι κακοήθης όγκος», δήλωσε σε συνέντευξή της στο Cosmopolitan.co.uk.

Πώς κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά; «Ξεκίνησα να έχω εκκρίσεις από τη θηλή, ενώ στην συνέχεια, παρατήρησα ότι ο σκύλος μου άρχισε να δ��νει ιδιαίτερη προσοχή στο στήθος μου κάτι που τελικά με έπεισε να τσεκάρω τι έχω».

τηςστηε.jpg

Μετά τη διάγνωση η Nikki πήρε δραστικά μέτρα για να αφαιρέσει τον καρκίνο από το σώμα της. «Ο όγκος ήταν αρκετά μεγάλος οπότε κανόνισα την μαστεκτομή όσο πιο σύντομα γινόταν- μέσα σε ένα μήνα περίπου- και έκανα και χημειοθεραπεία, η οποία ήταν επίσης απαραίτητη».

ξηφξ.jpg

Ενώ θα περίμενε κανείς ότι η σοβαρή αυτή κατάσταση της υγείας της θα την «έριχνε» ψυχολογικά, η Nikki βρήκε τον τρόπο να διατηρήσει το χαμόγελό της τόσο κατά τη διάρκεια της θεραπείας, όσο και στο διάστημα που ακολούθησε.

Πώς το κατάφερε αυτό; Η καλλιτεχνική της φύση είναι αυτή που την βοήθησε να αντιμετωπίσει την ψυχολογική και την σωματική εξάντληση που ένιωθε από την χημειοθεραπεία. «Ξεκίνησα να εκφράζω αυτά που αισθανόμουν στο γυμνό μου κεφάλι χρησιμοποιώντας προϊόντα μακιγιάζ. Θα έλεγε κανείς ότι αυτός ήταν ένας τρόπος να επανακτήσω τον έλεγχο του σώματός μου».

Ύστερα, προέβη στην εξής ασυνήθιστη πράξη: Αντί για θηλές, έκανε τατουάζ στο καινούργιο της στήθος!

δτυξδτυξ.jpg

«Όταν φτιάχνεις το στήθος σου ύστερα από μια μαστεκτομή έχεις την επιλογή να κάνεις ό,τι θέλεις- και οι θηλές ήταν κάτι που ΔΕΝ ήθελα να κάνω. Ειλικρινά αυτό που σκέφτηκα ήταν “γιατί να κάνω το ίδιο πράγμα ξανά”; Είχα θηλές για 23 χρόνια και πλέον υπάρχουν τόσες λύσεις. Κατανοώ ότι είναι ένα σημαντικό κομμάτι για αρκετές γυναίκες, αλλά εγώ τις βλέπω περισσότερο ως άλλο ένα κομμάτι του σώματός του. Δεν ένιωσα την ανάγκη να τις διατηρήσω και το να τις χάσω δεν σήμαινε ότι θα χάσω τον εαυτό μου. Για αυτό και αποφάσισα να κάνω κάτι που θα σήμαινε για μένα· κάτι που θα ήταν συμβολικό», εξήγησε.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη Daily Mail, τα τατουάζ αυτά την βοηθούν να «αγκαλιάσει» την νέα της ταυτότητα και την κάνουν πραγματικά χαρούμενη!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκίνηση: γυναίκες που είχανπεράσει καρκίνο του μαστού καλύπτουν τα σημάδια με τατουάζ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top