ΣΟΚ: Ζευγάρι απήγαγε, δολοφόνησε και ΤΕΜΑΧΙΣΕ 16χρονη- ΑΥΤΟΣ ήταν θετός αδελφός της

Πιστεύεται ότι την ήθελαν για σεξουαλικό όργιο

ΣΟΚ: Ζευγάρι απήγαγε, δολοφόνησε και ΤΕΜΑΧΙΣΕ 16χρονη- ΑΥΤΟΣ ήταν θετός αδελφός της

​Τουλάχιστον σοκαριστικό είναι το έγκλημα το οποίο συνέβη τον περασμένο Φεβρουάριου στην Αγγλία… Μια 16χρονη, η οποία αγνοούταν, βρέθηκε διαμελισμένη σε μια καλύβα στο Μπάρτον Χιλ.

Το άτυχο θύμα

10724956-1.jpg
Η άτυχη Μπέκι Γουάτς έπεσε θύμα απαγωγής από τον ετεροθαλή αδελφό της, Νέιθαν Μάθιους και την κοπέλα του Σόνα Χόαρ… Την απομάκρυναν από το σπίτι της και στην συνέχεια την σκότωσαν… ενώ για να εξαφανίσουν κάθε είδους στοιχείο, έκαναν κομμάτια το άψυχο κορμί της.

Οι δράστες

11155031-large.jpg
Μάλιστα, τα κομμάτια του κορμιού της τα μετέφεραν στην καλύβα με διάφορες σχολικές τσάντες… Εκεί, τα άφησαν όπως να είναι και έγιναν καπνός!

Cotton Mill Lane (3).jpg
Πιστεύεται ότι ο 28χρονος και η 21χρονη την απήγαγαν γιατί ήθελαν να την χρησιμοποιήσουν σε σεξουαλικό όργιο μαζί τους. Ωστόσο, δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί αν όντως την κακοποιήσαν ή όχι.

BeckyWatts.jpg
Αρκετοί άνθρωποι έχουν συλληφθεί ως συνεργοί στο εν λόγω έγκλημα, ένα από τα πλέον ειδεχθή των τελευταίων ετών στη Βρετανία, με πολλούς από αυτούς να κατηγορούνται για παρεμπόδιση δικαιοσύνης και απόκρυψη στοιχείων που αποδείκνυαν την ενοχή τους.

bec002.jpg

Ο νεαρός έχει πλέον ομολογήσει ότι σκότωσε την κοπέλα, επιμένοντας ωστόσο ότι δεν επρόκειτο για φόνο αλλά για ατύχημα, ενώ η φίλη του που φέρεται να ήταν μαζί του και τις τρεις μέρες κατά τις οποίες τεμάχιζε το πτώμα αρνείται οποιαδήποτε γνώση για το συμβάν.

View-of-spotted-patterned-Envoy-suitcase.jpg
Την Παρασκευή, η αστυνομία παρουσίασε στο δικαστήριο ανατριχιαστικές φωτογραφίες από τις βαλίτσες και τα σακίδια που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι για να μεταφέρουν το διαμελισμένο σώμα της μαθήτριας στην καλύβα καθώς και τα αιματοβαμμένα εργαλεία που χρησιμοποίησαν για να το κόψουν σε κομμάτια.

View-of-red-suitcase.jpg
Την περασμένη εβδομάδα, ο εισαγγελέας παρουσίασε στοιχεία στο δικαστήριο που επιβεβαιώνουν τη θεωρία ότι οι δυο τους είχαν σχεδιάσει να απαγάγουν την αδικοχαμένη και μάλιστα με μεγάλη ακρίβεια.

JS74277720.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top