Έκανε αστείο στο Facebook ότι είχε χρήματα, βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι (φωτο)

Σκότωσαν και την σύζυγο του ενώ τα παιδιά τους ήταν στο σπίτι

Έκανε αστείο στο Facebook ότι είχε χρήματα, βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι (φωτο)

​Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί ο τραγικός θάνατος ενός ζευγαριού...

896dce078fd4d81d8317e320a9ad26bc.jpg
Ο Τόνι Χάρις και η σύζυγος του Άμπερ Κρειν βρέθηκαν στο σπίτι τους σε προάστιο της Φιλαδέλφεια νεκροί από σφαίρα στο κεφάλι εξαιτίας ενός αστείου τους στο Facebook!

Συγκεκριμένα, ο άτυχος 50χρονος «α��έβασε» μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε η γυναίκα του κρατώντας πολλές δεσμίδες με χαρτονομίσματα 20 δολαρίων.

τονι.jpg
«Κάπου μου παράπεσαν 60 χιλιάδες δολάρια. Ελπίζω να μην πήγε για ψώνια η γυναίκα μου με αυτά», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Αυτή η φάρσα, ωστόσο, έμελλε να είναι μοιραία για την ίδια του τη ζωή… Μια εβδομάδα αργότερα, τρεις κουκουλοφόροι μπούκαραν στο σπίτι τους και ακινητοποιώντας τους, έψαξαν τα χρήματα.

Δύο από τα τρία τους παιδιά

1914496_275875095636_8181193_n.jpg
Δεν τα βρήκαν και για αυτό τους ρωτούσαν επίμονα που είναι. Εκείνοι απάντησαν ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα και τότε τους σκότωσαν με δυο σφαίρες στο κεφάλι! Κι όλα αυτά ενώ στο σπίτι ήταν και τα τρία παιδιά τους, ηλικίας 5, 2 και 10 μηνών.

Ο ξάδελφος του ανέφερε πως δεν είχε λεφτά και ότι είχε βάλει μόνο ένα 20δόλαρο πάνω- πάνω και τα από κάτω είναι χαρτονομίσματα του ενός δολαρίου.

Πιστεύεται ότι οι τρεις ένοπλοι εισβολείς ήταν ηλικίας μεταξύ 17 και 19. Η αστυνομία προσφέρει αμοιβή 20.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top