Ο Θεός να τον κάνει ΠΑΤΕΡΑ: ΠΛΑΚΩΣΕ μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ την 7χρονη κόρη του επειδή δεν τον αγαπούσε

Την έδειρε με τον σωλήνα του κλιματιστικού

Ο Θεός να τον κάνει ΠΑΤΕΡΑ: ΠΛΑΚΩΣΕ μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ την 7χρονη κόρη του επειδή δεν τον αγαπούσε

​Οργή προκαλεί ένας πατέρας ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε μέχρι θανάτου την μόλις επτά ετών κόρη του επειδή του είπε ότι δεν τον αγαπούσε!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας χτύπησε με τον… σωλήνα του κλιματιστικού την κόρη του σε όλο της το σώμα μέσα στο σπίτι τους στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ.

972687-saudi-1444814482-546-640x480.jpg
Στην συνέχεια αφού την σάπισε στο ξύλο, την κλείδωσε στο δωμάτιο της, παρά το γεγονός ότι εκείνη ήταν μέσα στα αίματα και αναίσθητη.

Αργότερα, όταν μπήκε μέσα στο δωμάτιο και είδε ότι το κορίτσι ήταν ακόμη αναίσθητο την μετέφερε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά… το παιδί πέθανε στη διαδρομή.

Σύμφωνα με τη μητέρα του κοριτσιού, είχε πάει να μείνει με τον πατέρα τoυ, παρά τη θέλησή του, στο πλαίσιο των κανόνων του διαζυγίου τους. «Δεν ήθελε να μείνει μαζί του, ήταν δυστυχισμένη», ανέφερε.

fztw1xos.jpg
«Χρησιμοποίησε ένα σωλήνα που άρπαξε από το κλιματιστικό και τη χτύπησε σε όλο το σώμα της», τόνισε στην κατάθεσή της. Ο πατέρας ήθελε, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, να δώσει ένα μάθημα στην κόρη του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top