ΦΡΙΚΗ: Απήγαγε 3χρονο, το βίασε και γύρισε βίντεο παιδικής πορνογραφίας

Το έβγαζε βράδυ από το σπίτι και το κακοποιούσε συστηματικά σε διάφορα μέρη

ΦΡΙΚΗ: Απήγαγε 3χρονο, το βίασε και γύρισε βίντεο παιδικής πορνογραφίας

​Την απόλυτη κόλαση έζησε ένα 3χρονο παιδάκι στα χέρια ενός 31χρονου, φίλου των γονιών του, ο οποίος, εκμεταλλευόμενος τη φιλοξενία τους, έπαιρνε κάθε βράδυ το παιδί, το έβγαζε από το σπίτι και το κακοποιούσε σεξουαλικά.

Το ανθρωπόμορφο αυτό τέρας όμως δεν έμεινε εκεί. Κατέγραφε σε βίντεο την αρρωστημένη πράξη και κατόπιν την ανέβαζε σε δίκτυο παιδικής πορνογραφίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος Σον ΜακΚόρμακ ξεκίνησε να εκδηλώνει τις αρρωστημένες ορμές του, όταν το παιδί ήταν μόλις δύο ετών.

Οι γονείς του δεν είχαν καταλάβει απολύτως τίποτα, καθώς ο δράστης έβγαζε το παιδί από το σπίτι το βράδυ, όσο αυτοί κοιμούνταν, το κακοποιούσε σε διάφορα μέρη, όπως μοτέλ ή φορτηγά και αυτοκίνητα και μετά το επέστρεφε στο σπίτι πριν ξυπνήσει το ζευγάρι.

McCormack+WEB.jpg

Μάλιστα με το πρόσχημα της φιλίας ο ΜακΚόρμακ είχε περάσει πολλά βράδια στο σπίτι του μικρού παιδιού στην Καλιφόρνια.

Όμως η φρίκη που ζούσε το 3χρονο παιδάκι αποκαλύφθηκε εντελώς τυχαία, όταν τμήμα των υπηρεσιών ασφαλείας της Βοστώνης, ανακάλυψε σε υπολογιστή άλλου παιδεραστή βίντεο που είχε γυρίσει ο ΜακΚόρμακ με το παιδί.

Μετά από έρευνα, η αστυνομία βρήκε το όνομα του μοτέλ που είχε γυριστεί το βίντεο και έτσι έφτασε στα ίχνη του και τον συνέλαβε.

Την Τρίτη μάλιστα ο 31χρονος παιδεραστής καταδικάστηκε σε ισόβια από το ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Φρέσνο της Καλιφόρνια και κρίθηκε ένοχος για τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού και δύο κατηγορίες απαγωγής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top