ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ:Τετραπληγικός χορεύει το blues που είχε τάξει στη γυναίκα του και εφηβικό έρωτα του

Tέσσερα χρόνια μετά το ατύχημα έγιναν επίσημα ανδρόγυνο

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ:Τετραπληγικός χορεύει το blues που είχε τάξει στη γυναίκα του και εφηβικό έρωτα του

​Ένα συγκινητικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας και αποδεικνύει ότι η αγάπη έχει απεριόριστη δύναμη.

Ο 26χρονος Τζόελ Τζάκσον από τη Φλόριντα είχε ένα σοβαρό ατύχημα το 2009, το οποίο τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι. Η σπονδυλική του στήλη «αποκόπηκε» από το κεφάλι και η κατάσταση του χαρακτηρίστηκε ανεπανόρθωτη. Στο τροχαίο τότε, ένα 15χρονο κορίτσι είχε χάσει τη ζωή του, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν είχε χάσει τον έλεγχο.

Ο έρωτας του με την Λόρεν χρονολογείται από τα χρόνια της εφηβείας. Μάλιστα, ο έρωτας τους αναζωπυρώθηκε μετά το ατύχημα και πριν από δύο χρόνια, το 2013, έγιναν και επίσημα ανδρόγυνο.
«Όταν περπατήσεις, θέλω να χορέψεις μαζί μου και όταν ξαναμιλήσεις, θέλω να ανανεώσουμε τους όρκους μας» του είχε πει τότε η Λόρεν κι εκείνος συμφώνησε. Το όνειρο τους, να χορέψουν το γαμήλιο χορό τους, έγινε πραγματικότητα πριν από λίγες μέρες, όταν με τη βοήθεια μιας συσκευής ανύψωσης, στο νοσοκομείο αποκατάστασης Brooks στο Τζέικσονβιλ, ο Τζόελ χόρεψε το blues που είχε τάξει στη Λόρεν.
Το ζευγάρι χόρεψε το «I 'll be» του Edwin McCain και μέσω ενός ειδικού συστήματος στον υπολογιστή, ο Τζόελ χρησιμοποίησε τη λέξη «ευφορία» για να περιγράψει τα συναισθήματά του.
«Περιμέναμε μια τυπική μέρα θεραπείας. Ωστόσο ο Θεός μας είχε επιφυλάξει κάτι άλλο», έγραψε στο blog της η Λόρεν.
Η επιβίωσή του και η επιστροφή του σπίτι πίσω στο 2009 είχε χαρακτηριστεί θαύμα. «Οι άνθρωποι με τέτοιους τραυματισμούς δεν ζουν», σημείωσε ο διευθυντής του κέντρου αποκατάστασης Bob Mclver στο NBC. «Μερικές φορές τα καταφέρνουν τα παιδιά, αλλά στην ηλικία που τραυματίστηκε ο Joel συνήθως τα θύματα καταλήγουν ακαριαία» σημείωσε.
πηγή: nydailynews
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top