Εν διαστάσει σύζυγος Περουβιανής: «Εκμαύλισε το μυαλό της. Έπεσε θύμα του κληρικού»

Τι λέει για τον 67χρονο ιερέα, ο οποίος κυριεύτηκε από αχαλίνωτο πάθος για την 45χρονη βαφτισιμιά του

Εν διαστάσει σύζυγος Περουβιανής: «Εκμαύλισε το μυαλό της. Έπεσε θύμα του κληρικού»

​Μετά την ερωμένη του παπά της ελληνικής ομογένειας της Αμερικής, ήρθε και η σειρά του τέως συζύγου να τοποθετηθεί. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ενημέρωσε την αρχιεπισκοπή για το ροζ βίντεο.

Η ποδοφιλία και τα kinky παιχνίδια με το κέικ δεν είναι παρά μόνο το κερασάκι στα παράξενα γούστα του 67χρονου ιερέα που κυριευμένος από αχαλίνωτο πάθος βιντεοσκοπούσε τις καυτές ερωτικές του συνευρέσεις με την Περουβιανή βαφτισιμιά του. Αυτό υποστηρίζει ο σύζυγος της πέτρας του σκανδάλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Εθνικό Κήρυκα της Νέας Υόρκης.

«Γνωρίζει κανείς ότι ο άνθρωπος έχει σοβαρό πρόβλημα παραφιλίας; Αυτός εκμαύλισε το μυαλό της κι εκείνη μέσα στην ευγένεια και την αθωότητά της τον πίστεψε και έκανε τα πάντα γι’ αυτόν» υποστηρίζει ο επιχειρηματίας.

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας που βρίσκεται σε διάσταση με τη γυναίκα του εδώ και 17 χρόνια αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο ερωτιάρης πρωτοπρεσβύτερος είχε πάρει αεροπλάνο από την Φλόριντα μόνο και μόνο για να πει ένα γεια στο αντικείμενο του πόθου του, ότι ξημεροβραδιάζοταν έξω από το σπίτι της 45χρονης, ότι τη ζήλευε και την έδερνε.

«Αυτό που είδαν οι άνθρωποι στις φωτογραφίες ή στη βιντεοταινία δεν είναι αντιπροσωπευτικό της συζύγου μου, η οποία έπεσε θύμα του κληρικού» υποστηρίζει ο τέως σύζυγος της Περουβιανής.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του επιχειρηματία ο αποκλειστικός υπεύθυνος του σκανδάλου είναι ο ιερέας και οι σεξουαλικές εμμονές του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top