Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ιστορία δύο ετεροθαλών αδερφών-Έσμιξαν μετά από 40 ΧΡΟΝΙΑ

Συναντήθηκαν τυχαία σε νοσοκομείο που τις προσέλαβε

Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ιστορία δύο ετεροθαλών αδερφών-Έσμιξαν μετά από 40 ΧΡΟΝΙΑ

Μια απίστευτη ιστορία δημοσίευσε η εφημερίδα Sarasota Herald-Tribune και προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση. Πρόκειται για την εντελώς τυχαία συνάντηση δύο ετεροθαλών αδερφών από τη Νότια Κορέα, που είχαν να ειδωθούν σαράντα ολόκληρα χρόνια!

Η μοίρα θέλησε να τις φέρει κοντά κι έτσι όταν προσλήφθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, οι ματιές τους διασταυρώθηκαν και ζέσταναν η μία τη ψυχή της άλλης.

ilyuiyul.jpg

Γιατί όμως οι δυο αδερφές είχαν χωριστεί όλα αυτά τα χρόνια;

Η 46χρονη Χόλι Ο’ Μπράιαν και η 44χρονη ετεροθαλής της αδερφή Μέγκαν Χιουζ ορφάνεψαν στο Πουσάν της Νότιας Κορέας στα μέσα της δεκαετίας του 1970, όταν ο αλκοολικός πατέρας τους χτυπήθηκε από τραίνο, ανέφεραν οι δύο αδερφές στην εφημερίδα. Καμία δεν έχει μνήμες από την μητέρα τους.

Η Εούν σουκ Σιν, γνωστή πλέον με το όνομα Μέγκαν, υιοθετήθηκε το 1976 και μεγάλωσε με μια αμερικανική οικογένεια στο Κίνγκστον στην Νέα Υόρκη. Η Χόλι ή Ποκ ναμ Σιν, υιοθετήθηκε δύο χρόνια αργότερα από αμερικανικό ζευγάρι και πήγε να ζήσει σχεδόν 300 χιλιόμετρα μακριά στην Αλεξάνδρια στη Βιρτζίνια.

Το μυαλό της όμως ταξίδευε συνεχώς στη βιολογική της αδερφή κι έτσι πολλά χρόνια μετά επικοινώνησε με το ορφανοτροφείο στην Νότια Κορέα, χωρίς όμως να βρεθούν αρχεία με το όνομα της αδερφής της.

Η επανένωση τους πραγματοποιήθηκε όμως φέτος, όταν και οι δύο προσελήφθησαν με μερικούς μήνες διαφορά στο νοσοκομείο στην Σαρασότα της Φλόριντα.

gyukgkgyuk.jpg

Συναντήθηκαν σ��ην ίδια βάρδια στο νοσοκομείο και γρήγορα διαπίστωσαν πως είχαν ασυνήθιστες ομοιότητες, δήλωσαν οι δύο αδερφές σε μια συνέντευξη τους σε βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Herald-Tribune. Έκαναν τότε τεστ DNA και τα αποτελέσματα του εργαστηρίου όταν έφτασαν στις 17 Αυγούστου απέδειξαν ότι ήταν αδερφές!

«Ήξερα στο πίσω μέρος του μυαλού πως η αδερφή μου βρισκόταν κάπου έξω και ποτέ δεν εγκατέλειψα την προσπάθεια να τη βρω», δήλωσε συγκινημένη η Χόλι!

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top