ΦΡΙΚΗ: βίασαν 4χρονη και την λιθοβόλησαν!

Την βρήκαν οι γονείς της πεταμένη σε σιδηροδρομικές γραμμές

ΦΡΙΚΗ: βίασαν 4χρονη και την λιθοβόλησαν!

​Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου και έρχεται από την Ινδία!

Δυο άντρες βίασαν ένα 4χρονο κοριτσάκι και στην συνέχεια το λιθοβόλησαν!

Η μικρούλα βρέθηκε αναίσθητη κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές στο Νέο Δελχί από τους ίδιους της τους γονείς.

Οι αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες και σύμφωνα με τον αξιωματικό που έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης, το περιστατικό έγινε την περασμένη Πέμπτη.

«Ανακρίνουμε τους δύο άνδρες και προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον πατέρα του θύματος να εξασφαλίσει την καλύτερη περίθαλψη για το παιδί του» είπε ο Σινγκ, σημειώνοντας ότι το κοριτσάκι ζούσε σε μια παραγκούπολη και ότι οι γονείς του είναι μεροκαματιάρηδες εργάτες.

Ο ομαδικός βιασμός και η δολοφονία μιας φοιτήτριας το 2012 στην πρωτεύουσα της Ινδίας οδήγησε στην υιοθέτηση αυστηρότερων νόμων, όμως οι βιασμοί στη χώρα δεν έχουν μειωθεί. Από τις αρχές του έτους φέτος έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία του Νέου Δελχί περισσότεροι από 1.000 βιασμοί.

Σύμφωνα με την Indian Express οι βλάβες που προκλήθηκαν στην 4χρονη είναι τόσο μεγάλες χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο έντερο. Το παιδί θα υποβληθεί και σε νέες επεμβάσεις μέσα στους επόμενους 6 μήνες. Τα τραύματα σε όλο το σώμα της είναι τόσο βαριά και οι περιγραφές από τους γιατρούς σοκάρουν. Έχει δαγκώματα στο πρόσωπο, στην κοιλιά και στο στήθος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top