ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τον Έλληνα ιερέα και την Περουβιανή ερωμένη: «Με άφησε έγκυο»

Ομολογεί ότι αφαίρεσε από το χρηματοκιβώτιο του σχολείου του Αγίου Σπυρίδωνα 30.000 δολάρια

ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τον Έλληνα ιερέα και την Περουβιανή ερωμένη: «Με άφησε έγκυο»

​Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σεξουαλικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο 67χρονος Ελληνορθόδοξος ιερέας Γεώργιος Πασσιάς και η 45χρονη Έθελ Μπουζάλας.

Οι δύο τους που ζουν στο Μανχάταν, όπως σας έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενες αναρτήσεις, διατηρούσαν παράνομη σχέση.

Το σκάνδαλο ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ο σύζυγος της Μπουζάλας βρήκε το υλικό που είχε μαγνητοσκοπήσει το παράνομο ζευγάρι και το έστειλε στην Αρχιεπισκοπή.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η New York Post σε δημοσίευμά της, η 45χρονη Περουβιανή, έστειλε ηλεκτρονική επιστολή προς τον επίσκοπο Αντώνη Παρόπουλο. Σε αυτήν ομολογεί ότι αφαίρεσε από το χρηματοκιβώτιο του σχολείου του Αγίου Σπυρίδωνα στο Μανχάταν, το ποσό των 30.000 δολαρίων. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για χρήματα που είχε δανείσει ο σύζυγός της για τα βιβλία και την μισθοδοσία στο σχολείο.

very_close1.jpg

Επιπλέον, στην ίδια επιστολή ανέφερε ότι αισθάνεται «προδομένη και χρησιμοποιημένη» από τον 67χρονο ιερέα, καθώς υποστήριξε ότι την άφησε έγκυο.

«Δεν τολμάω να ρωτήσω αν ο πατέρας Γεώργιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, αν και φαίνεται να... το έχει κάνει. Γιατί να νοιώθω εγώ αμφιβολίες γι' αυτό;» γράφει στο e-mail και προσθέτει:«Έχω μείνει μόνη μου να σηκώσω το βάρος του σκανδάλου ενώ ο ίδιος κρύβεται. Η αδερφή μου λέει ότι έχω χρησιμοποιηθεί και θυματοποιηθεί για τα χρήματά μου και ότι πιθανότατα δεν είμαι το πρώτο θύμα του. Νοιώθω τόσο πληγωμένη όσο δεν έχω νοιώσει στο παρελθόν».

Ο επίσκοπος ζήτησε από την 45χρονη να προσκομίσει τα κατάλληλα δικαιολογητικά έγγραφα για την αφαίρεση των χρημάτων από το χρηματοκιβώτιο του σχολείου ειδάλλως την προειδοποίησε ότι θα πρέπει να την καταγγείλει στις αρχές.

Τέλος, ο επίσκοπος Αντώνης Παρόπουλος ανέφερε σε δηλώσεις του στην New York Post ότι η Μπουζάλας θα παραδώσει τα χρήματα μέσα στην εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε αργία από κάθε ιεροπραξία ο Έλληνας ιερέας που γύρισε sex tape με την βαφτιστήρα του!

ΣΑΛΟΣ: παπάς γύρισε sex tape με την βαφτισιμιά του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top