ΔΕΙΤΕ πώς η επίθεση καρχαρία του… έσωσε τη ζωή

Η απίθανη ιστορία του κάνει το γύρο του κόσμου

ΔΕΙΤΕ πώς η επίθεση καρχαρία του… έσωσε τη ζωή
Τι κι αν τις περισσότερες φορές οι επιθέσεις από καρχαρίες έχουν τραγική κατάληξη; Στην περίπτωση του Eugene Finney από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, η επίθεση που δέχθηκε από το άγριο αυτό ζώο αποδείχθηκε… σωτήρια!

Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Ο άντρας δέχτηκε επίθεση από καρχαρία ενώ κολυμπούσε στα ανοιχτά των ακτών της Καλιφόρνια, στην παραλία Huntington κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών μαζί με τα δυο παιδιά του και τη σύντροφό του, τον περασμένο Ιούλιο.
τυθκθυ.jpg

Τότε, ένας καρχαρίας τον χτύπησε στην πλάτη, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει σοβαρά.

«Κάτι με χτύπησε από πίσω. Ποτέ δεν έχω βιώσει τέτοιο πόνο κατά το παρελθόν», είπε στο WBZ. Καθώς προσπαθούσε να βγει από το νερό, η κόρη του πρόσεξε ότι αιμορραγούσε: «Tότε ήταν που η κόρη μου μου είπε ότι η πλάτη μου είχε γεμίσει με αίματα».

Ο Finney παρά το δυνατό χτύπημα, έκρινε σκόπιμο να μην εξεταστεί από γιατρό κάτι που έκανε ωστόσο τέσσερις ημέρες αργότερα, έπειτα από πόνους στο στήθος και στην πλάτη. Όπως διαπιστώθηκε από την εξέταση, οι εσωτερικοί μώλωπες που προκλήθηκαν ήταν από την επίθεση του καρχαρία, ενώ οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε και… καρκίνο!

«Οι γιατροί εντόπισαν έναν όγκο, στο δεξί νεφρό μου στο μέγεθος ενός καρυδιού», σημείωσε ο Finney ο οποίος στάθηκε μάλλον τυχερός μέσα στην ατυχία του: «Αν δεν είχε συμβεί αυτό με τον καρχαρία, δεν θα είχα ανακαλύψει τον καρκίνο», εξομολογείται.
ηξκγξγκ.jpg
Ο όγκος ευτυχώς αφαιρέθηκε και ο Finney δε χρειάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top