Βουλευτής πέτ��ξε καπνογόνο μέσα στη Βουλή του Κοσόβου! -BINTEO

Παρουσία εκπροσώπων της διεθνούς κοινότητας

Βουλευτής πέταξε καπνογόνο μέσα στη Βουλή του Κοσόβου! -BINTEO

​Λίγες μέρες μετά τα αυγά που πέταξαν στον Πρωθυπουργό οι βουλευτές στο Κοινοβούλιο του Κοσόβου, σήμερα… ήρθαν και τα καπνογόνα!

Την ώρα λοιπόν, που διεξαγόταν συνεδρίαση, παρουσία εκπροσώπων της διεθνούς κοινότητας, ο πρώην αρχηγός και νυν βουλευτής του αντιπολιτευόμενου κινήματος «Αυτοδιάθεση», Αλμπίν Κούρτι, έριξε καπνογόνο στην αίθουσα της Βουλής!

Η αίθουσα γέμισε καπνό, με τη δυσφορία να γίνεται έντονη για όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο χώρο, ενώ μία βουλευτής του κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος, η Φλιόρα Μπροβίνα λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Πρίστινας.

Νωρίτερα το πρωί, η συνεδρίαση της Βουλής είχε διακοπεί, καθώς τον τελευταίο καιρό η αντιπολίτευση προσπαθούσε με διάφορους τρόπους να σταματήσει τις εργασίες της Βουλής.
Πριν από τη ρίψη δακρυγόνου υπήρξε έντονη φιλονικία μεταξύ βουλευτών της αντιπολίτευσης και του κυβερνητικού συνασπισμού και σε μία στιγμή η βουλευτής της "Αυτοδιάθεσης" Αλμπουλιένα Χατζίου έριξε ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο του αντιπροέδρου της Βουλής του Κοσόβου, Τζαβίντ Χαλίτι.
Στη συνεδρίαση ήταν παρών ο ειδικός εκπρόσωπος της ΕΕ στο Κόσοβο, Σάμουελ Ζμπόγκαρ, ο οποίος κατόρθωσε με μεγάλη δυσκολία να εξέλθει από τη γεμάτη καπνό αίθουσα. Ορισμένα ΜΜΕ στην Πρίστινα μετέδωσαν ότι και ο κ. Ζμπόγκαρ λιποθύμησε.
Η αντιπολίτευση διαταράσσει τη λειτουργία του σώματος, αντιδρώντας έτσι σε συμφωνία για βελτίωση των σχέσεων Πρίστινα - Βελιγραδίου, η οποία υπογράφηκε με τη μεσολάβηση της Ε.Ε.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top