BINTEO: Άγγλος εκατομμυριούχος τραυματίζει πάνω από 20 θεατές με την Porsche του

Μια 6χρονη ανάμεσα στους τραυματίες

BINTEO: Άγγλος εκατομμυριούχος τραυματίζει πάνω από 20 θεατές με την Porsche του

​Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει τον Βρετανό εκατομμυριούχο Paul Bailey να πέφτει με την Porche του πάνω σε δεκάδες θεατές τραυματίζοντας πάνω από 20 άτομα.

Το περιστατικό ση��ειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός σόου αυτοκινήτων στη Μάλτα ενώ πέντε από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση και εννέα -συμπεριλαμβανομένου και του οδηγού - υπέστησαν κατάγματα.

Η εφημερίδα Μalta Today, ανέφερε ότι ένα εξάχρονο κορίτσι είναι ανάμεσα στους τραυματίες που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

2D15B09300000578-0-image-a-28_1443985315193.jpg

Ο Paul Bailey οδηγούσε την Porsche 918 Spyder, όταν το όχημα πάτησε στο γρασίδι, ξέφυγε από τον έλεγχο και έπεσε πάνω στους θεατές, σύμφωνα με τους Times της Μάλτας.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα κατά μήκος ενός αχρησιμοποίητου διαδρόμου στην περιοχή Hal Farrug όταν συνέβη το ατύχημα.

Να σημειωθεί ότι τον Ιανουάριο φέτος, ο εκατομμυριούχος έκανε αίσθηση αφού έγινε ο πρώτος άνθρωπος που απέκτησε την Αγία Τριάδα των supercars. Τη McLaren P1, τη Ferrari LaFerrari και την Porsche 918 Spyder. Η αγορά του κόστισε 3 εκατομμύρια λίρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top