ΣΑΛΟΣ: παπάς γύρισε sex tape με την βαφτισιμιά του!

Ο σύζυγός της έστειλε το βίντεο στην Αρχιεπισκοπή της Αμερικής

ΣΑΛΟΣ: παπάς γύρισε sex tape με την βαφτισιμιά του!

​Σάλος έγινε προκληθεί στην Ουάσινγκτον τις τελευταίες μέρες, μετά την είδηση ότι ένας πάτερ έκανε σεξ με την βαφτισιμιά του και είχε γυρίσει μαζί της sex tape!

Σύμφωνα με την New York Post, η υπόθεση έχει προκαλέσει τριγμούς στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Αμερικής. Ο πρώην πρωτοσύγκελος Γεώργιος Πασιάς απομακρύνθηκε από την ενορία του στην Ουάσινγκτον όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο.

Σε ένα από τα βίντεο ο 67χρονος ιερέας την βάζει να «σπάσει» μια φραντζόλα ψωμί με τα… οπίσθιά της και σε ένα άλλο η 45χρονη τρίβει τα πόδια της στο πρόσωπό του και στη συνέχεια εκείνος της κάνει στοματικό έρωτα.

Όλα μαθεύτηκαν όταν ο σύζυγος της 45χρονης αποφάσισε να στείλει στην Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της Αμερικής τις... ερωτικές ταινίες του παράνομου ζευγαριού.

Η Περουβιανή καλλονή ήταν παντρεμένη με Έλληνα. Πριν τον παντρευτεί, αποφάσισε να βαφτιστεί. Ο παπάς τη βάφτισε και έγινε ο μέντοράς της και όχι μόνο.

Μέσα σε μερικά χρόνια, η Περουβιανή γυναίκα έγινε διευθύντρια του σχολείου της ενορίας, παρόλο που δεν είχε κανένα πτυχίο αλλά και ταμίας της εκκλησίας όπου λειτουργούσε ο 67χρονος παπάς, πατέρας 4 παιδιών.

Το 2013 είχαν γίνει οι πρώτες καταγγελίες: τον κατηγόρησαν για σεξουαλικές σχέσεις την 45χρονη γυναίκα όταν την είδαν να... κάθεται στα γόνατά του.

Τότε είχε δηλώσει στην New York Post ότι όλες οι κατηγορίες "μαγειρεύτηκαν" από μια ομάδα "κακών" ανθρώπων που ήθελαν την απομάκρυνσή του από την ενορία. "Είναι βαφτισιμιά μου, αυτό μόνο", είχε δηλώσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top